Çözüldü İnternet hızı nasıl sınırlandırılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HayaletSürücü

Hectopat
Merhaba, benim internet hızım düşük 16MB 8 upload. Neyse asıl konu bilgisayara kablolu bir şekilde bağlanmaktayım, bilgisayar üzerinde bir şey indirirken tüm interneti kendi çekiyor ve internet diğer ev halkı için sorun oluyor ve dosyada indiremiyorum. Bu yüzden ben interneti nasıl sadece kendim için sınırlandırabilirim? Mesela sadece 5MP download olsa yeterli benim için. Nasıl yapabilirim?

Çözüm
Tam aradığın program:
Senelerdir kullanıyorum. Uygulamalara öncelik vs. atayabiliyorsun. Download-Upload sınırı koyabilirsin. Kota bile koyabilirsin. Çok güzel program.

CS'de Valorantta ping sorunum vardı. Aniden yükseliyordu. Önceliği bu programdan arttırarak ping sorunlarımı çözdüm. Başarılı.
Tam aradığın program:
Senelerdir kullanıyorum. Uygulamalara öncelik vs. atayabiliyorsun. Download-Upload sınırı koyabilirsin. Kota bile koyabilirsin. Çok güzel program.

CS'de Valorantta ping sorunum vardı. Aniden yükseliyordu. Önceliği bu programdan arttırarak ping sorunlarımı çözdüm. Başarılı.

Çözüm
Steam'den indiriyorsan Steam ayarlarından hız limiti koyma var. Torrent üzerinde de ayarlarda var. Eğer direkt internetten indiriyorsan ise Internet Download Manager gibi uygulamalarla hız limiti koyabilirsin.

Tam aradığın program:
Senelerdir kullanıyorum. Uygulamalara öncelik vs. atayabiliyorsun. Download-upload sınırı koyabilirsin. Kota bile koyabilirsin. Çok güzel program.

CS'de Valorant'ta ping sorunum vardı. Aniden yükseliyordu. Önceliği bu programdan arttırarak ping sorunlarımı çözdüm. Başarılı.

Çözüm için teşekkürler. İşe yaradı.

Geri
Yukarı