İnternet hızı oyunda değişmedi

İnternet hızı ile ping orantılı bir şekilde artıp azalmaz, ikisi farklı şeyler. Yaşadığın durum normal, çözümü ise Valorant sunucusuna yakın oturmak.

Ama telefonda bır dosya ındırırken sanıyede 10-15MB ındırıyor PC'de 4MB ve telefondakı oyunlarda pıng 10'lara kadar dusuyor.

Yeniden başlatın.

İşe yaramadı.

Hem bilgisayardan hem de telefondan yaptığın internet hız testlerini paylaşır mısın? Aradaki mesafenin ve serverin aynı olmasına dikkat et. Modeminde 5GHz desteği varsa iki cihazı da 5GHz kablosuzuna bağla.

Adaptorum bu atom bılısımden aldım zaten Pace Daz100xgt Usb 2.0 2.4/5Ghz 433Mbit Usb Wireless Adaptör | Atom Bilişim

Hız testlerını atıyorum.

pcdekı
1734166690344.png

1734166979575.jpeg
telefondakı

Son düzenleme:

Herhangi bir sorun göremiyorum ikisinde de aldığınız hızlar ve pingler az çok aynı sizin başınıza gelenin sebebi mobildeki oyunun serveri size daha yakın olabilir, bilgisayardan indirdiğiniz dosyanın upload edilmiş sunucusu rezalet olabilir, yani birçok etmen var ve bunlar normal. Sizin internetinizde ve cihazlarınızda herhangi bir sorun yok, merak etmeyin.

Herhangi bir sorun göremiyorum ikisinde de aldığınız hızlar ve pingler az çok aynı sizin başınıza gelenin sebebi mobildeki oyunun serveri size daha yakın olabilir, bilgisayardan indirdiğiniz dosyanın upload edilmiş sunucusu rezalet olabilir, yani birçok etmen var ve bunlar normal. Sizin internetinizde ve cihazlarınızda herhangi bir sorun yok, merak etmeyin.

Hocam aynı seyı ındırıgımde telefonda 10'ar 10'ar ınıyor PC'de 4'er 4'er ms olayını anladımda bu nedendır?

Hallettım arkadaşlar bu konu sayesınde bu sorunu yasayanlar bu konuya bakabılır Çözüldü: Bilgisayarda 5GHz gözükmüyor

Son düzenleme:
Geri
Yukarı