1080p oynamak istiyorum dersen zor ama tek derdin iyi kötü oynayabilmekse o internetle yapabilirsin. 8 Mbps ile kullandığımı hatırlıyorum. Dediğim gibi görüntü kalitesi 1080p olmaz ama rekabetçi oyunlar dışında gecikme sorun çıkartmaz.
Bu kadar.
Hız bu.
yani çokta abartılı oyun oynamicam kaldırma olarakHocam yani zar zor oynarsınız.
çoğunlukla tek oyunculuk oynarımDownload hızı düşük fakat oynatmaz değil. Tek oyunculu oyunlarda 720p 30 FPS oynayabilirsiniz, 60 FPS yaparsınız gecikme ya da görüntü kalitesinin azalması gibi sorunlar olabilir. Online oyunlarda ise aşırı gecikme olur.
sağol1080p oynamak istiyorum dersen zor ama tek derdim iyi kötü oynayabilmekse o internetle yapabilirsin. 8 Mbps ile kullandığımı hatırlıyorum. Dediğim gibi görüntü kalitesi 1080p olmaz ama rekabetçi oyunlar dışında gecikme sorun çıkartmaz.
peki oyunlar paralı mıBen 15Mbps ile 720p 60FPS çok rahat oynuyorum kasmadan. Oyuna göre değişirmi bilemem ama. Genshin Impact giriyorum ben.
Peki oyunlar paralı mı?
sağolOyunları ek olarak alıyorsunuz. Birkaç ücretsiz oyun var.
Peki oyunlar paralı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.