Benim sorum olacak @SuleymanASCI verdiğin yerde 'kotaya ulaşmış kullanıcıların hızı düşürülür' diye belirtilmiş fakat benim internetim sınırsız olarak kullanımda nasıl oluyor anlamadım ?
Benim sorum olacak @SuleymanASCI verdiğin yerde 'kotaya ulaşmış kullanıcıların hızı düşürülür' diye belirtilmiş fakat benim internetim sınırsız olarak kullanımda nasıl oluyor anlamadım ?
%99 Tarifelerde bir sınır olur 50 ve ya 75 GB bu sizin tarifeniz sınırsız olsa bile vardır. Bu GB aşımı gerçekleştiğinde ise hız düşürümü gerçekleşir. Yani tarifen(aboneliğin) sınırsız olsa bile mutlaka hız düşümü yaşarsın tabii AKK(Adil Kullanım Kotası)
aşarsan.
(Adil kullanım noktası) denilen şey sınırsız olsa dahi internetin o ay içerisinde download 50gb(değişiklik göstere biliyor) geçerse internet hızını düşürüyorlar. Kısacası sende bu ay içerisinde bu 50 gb geçtin bu yüzden hızını düşürdüler.