İnternet hızımı alamıyorum

SpiPaNg

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 hafta önce ADSL 16 Mbps internet kullanıyordum. Müşteri hizmetlerini arayıp VDSL 24 Mbps'lik pakete geçtim. 19 gün gibi bir sürede geçiş tamamlandı. Modem desteklemediği için dün yeni bir modem satın aldık ve taktık. Taktığımız andan itibaren internet sanki 8 Mbps indirme hızına sabitlenmiş gibi 8 Mbps veriyordu. Önceki pakette Max 12 Mbps'yi görüyordum ama bu pakette 8'in üstüne çıkamadım.
Hat değerlerim:

Upload hızım artarken download hızım öncekinden de düşük kaldı.
Speedtest sonucum:

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çünkü hızınız gerçekten 8'e sabitlenmiş. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin. Hat değerlerinde bir anormallik göremedim 24 yapılabilir.

Öncelikle size gelen 8 Mbit 24 değil. İSS arayın 24 yapsınlar. Birkaç saat kullanımdan sonra tekrardan hat değerlerini atın. Hat değerlerini detaylı şekilde atın. xDSL istatistikleri diye kısım olması lazım.

Teşekkür ederim müşteri hizmetlerini arayacağım ama dediğiniz kısmı modem arayüzünden tek tek kontrol ettim ve bulamadım. Archer VC12 modemini kullanıyorum.

xDSL kısmı zaten atılmış tam olarak hangi kısımdan bahsettiniz?

xDSL kısmı zaten atılmış tam olarak hangi kısımdan bahsettiniz?
Transmit Power veya Receive Power kısmını görmek istedim. Bir nedeni var ki detaylı istatistik bilgilerini istedim. Ben modem de iik receive power kısmına bakarım. Snr veya Total Attenuation yanıltıcı olabiliyor.

Çünkü hızınız gerçekten 8'e sabitlenmiş. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirtin. Hat değerlerinde bir anormallik göremedim 24 yapılabilir.

Müşteri hizmetlerini aradım ilk başta modemin konumunun kötü olduğundan bahsetti internet çoklayıcı almamız gerektiğini söyledi.
Israr edince internet hızımızı ölçtü 8 Mbps aldığımızı söyleyip arıza kaydı oluşturdu.
Söylediklerine göre 48 saat içinde ilgileneceklermiş.

Bilgisizlik akıyor müşteri hizmetlerimizden maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…