İnternet Hızımı Arttırmalı mıyım?

ismailhy58

Hectopat
Arkadaşlar TTNet 8mbit paketini kullanıyorum. Ancak hızım 4 mbit. Sizce ttneti arayıp hızımı daha yükseğe sabitlemelerini söylesem kopmalar yaşar mıyım? Santrale yaklaşık 2 km uzağız. Modem arayüzündeki bilgiler de bunlar;

https://twitter.com/TTNETdestek 'e daha önceden hızım 8 Mbps idi şimdi 4 mbps lütfen hızımı eski haline getirir misiniz? Cep Telefonum : xxxxxx gibi bir mesaj gönderin. Sizi cep telefonundan arayacaklar. Tekrardan aynı şeyi söyleyin ki size 8 yaparsak kopma olur yapamayız demesinler. Daha önce kopma olmuyordu dersin. 8 yaptıktan sonra kopukluk olmazsa oh ne ala. Fakat kopukluk olursa da tekrardan iletişime geçip ona göre ayarlamasını söyleyin.

Benim daha önceden hızım 2 mbit di. Dün ttneti arayıp hızımın düşük olduğunu belirttim onlar da 4 mbit yaptılar. Ancak ilk gün kopmalar meydana geldi. Bugünse herhangi bir kopma olmadı. O yüzden 8 mbit e yükselttirirsem kopma olur diye endişelerim var. Çünkü daha önce hiç 8 mbit kullanmadım.

W8 her bilgisayar aynı reaksiyonu göstermiyor komşuya kurduk sürücüleri bile kurmadım cillop gibi çalışıyor ben kurdum 1 günde mavi ekran almadan günüm geçmedi.

W8 her bilgisayar aynı reaksiyonu göstermiyor komşuya kurduk sürücüleri bile kurmadım cillop gibi çalışıyor ben kurdum 1 günde mavi ekran almadan günüm geçmedi.

Bu konunun Windows 8 ile alakası nedir ? Amacın Windows 8'i karalamak sanırım ki konuyla bağlantısız saçma sapan yazı yazıyorsun.

Mavi ekran hataları senden kaynaklıdır. Kurduğun driver / yazılımlardan dolayıdır. BIOS güncellemesi yapmadığından dolayıdır.

O tür şeyler yapmanı gerektirecek durum yok. Dnm: 18 değerinde 6 mbite yükseltirsen nadir kopma yaşayabilirsin ama 8 mbitte sağlıklı bağlantı yaşayamazsın. Ki bölge santrallerinin yoğunlu da büyük etken yaşatır. Sen müşteri hizmetlerini arayarak yakın bir çevre outdoor olup olmadığını öğren.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı