kapkon Yoctopat Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:53 #1 İnternetim iyi ama bir kişi daha bağlandığı zaman kayıplar yaşıyorum. Superonline kullanıyorum. Biraz araştırdığımda QoS ayarıyla yapılıyor falan diye gördüm ama bu ayarı göremiyorum modem arayüzünde. Yardımcı olursanız sevinirim vallahi. Dosya Ekleri arayuz.png 20,5 KB · Görüntüleme: 7
İnternetim iyi ama bir kişi daha bağlandığı zaman kayıplar yaşıyorum. Superonline kullanıyorum. Biraz araştırdığımda QoS ayarıyla yapılıyor falan diye gördüm ama bu ayarı göremiyorum modem arayüzünde. Yardımcı olursanız sevinirim vallahi.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.153 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 19:59 #2 Kategorilere bak sistemde, güvenlikte olabilir. Ama gelişmişi seçerek bak.
kapkon Yoctopat Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:02 #3 ÇAĞATAY TORUN dedi: Kategorilere bak sistemde, güvenlikte olabilir. Ama gelişmişi seçerek bak. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Güvenlik dahil tüm kategorilere baktım neredeyse ama hiçbir şekilde bulamıyorum bu ayarı.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Kategorilere bak sistemde, güvenlikte olabilir. Ama gelişmişi seçerek bak. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Güvenlik dahil tüm kategorilere baktım neredeyse ama hiçbir şekilde bulamıyorum bu ayarı.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.153 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:04 #4 Hangi model bu?
kapkon Yoctopat Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:06 #5 ÇAĞATAY TORUN dedi: Hangi model bu? Genişletmek için tıkla... TP-Link EX530v modelini kullanıyorum
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.153 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:09 #6 Yazılımı güncelledin mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.310 Çözümler 602 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:11 #7 Modem Superonline'ın ise yazılım kısıtlaması koymuş olabilirler.
kapkon Yoctopat Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:13 #8 ÇAĞATAY TORUN dedi: Yazılımı güncelledin mi? Genişletmek için tıkla... şöyle bir şey. Sistem araçları kısmına girdiğimde yazılım güncellemesi kısmı bile gözükmüyor.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Yazılımı güncelledin mi? Genişletmek için tıkla... şöyle bir şey. Sistem araçları kısmına girdiğimde yazılım güncellemesi kısmı bile gözükmüyor.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.153 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:14 #9 Fabrika ayarlarına sıfırla eğer kullanıcı adını şifreni biliyorsan ISS'nin.
kapkon Yoctopat Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:14 #10 Einstein dedi: Einstein dedi: Modem Superonline'ın ise yazılım kısıtlaması koymuş olabilirler. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Superonline kullanıyorum hocam. kısıtlama konulmuş mu hiç bilmiyorum.
Einstein dedi: Einstein dedi: Modem Superonline'ın ise yazılım kısıtlaması koymuş olabilirler. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Superonline kullanıyorum hocam. kısıtlama konulmuş mu hiç bilmiyorum.