FrostyDP Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #11 Patrixcs dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Patrixcs dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 19 Eylül 2020 #12 FrostyDP dedi: Eki Görüntüle 673858 Genişletmek için tıkla... Modeme 79 Mbps geliyor. Steam'de indirme yapabilir misin?
FrostyDP dedi: Eki Görüntüle 673858 Genişletmek için tıkla... Modeme 79 Mbps geliyor. Steam'de indirme yapabilir misin?
FrostyDP Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #13 Patrixcs dedi: Modeme 79 Mbps geliyor. Steam'de indirme yapabilir misin? Genişletmek için tıkla... Eskiden de böyleydi 1.1 - 1.2 geçmiyordu yine öyle olmuş.
Patrixcs dedi: Modeme 79 Mbps geliyor. Steam'de indirme yapabilir misin? Genişletmek için tıkla... Eskiden de böyleydi 1.1 - 1.2 geçmiyordu yine öyle olmuş.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 19 Eylül 2020 #14 FrostyDP dedi: Eki Görüntüle 673863 Eskiden de böyleydi 1.1 - 1.2 geçmiyordu yine öyle olmuş. Genişletmek için tıkla... ISS ile konuş. Sorun modemde veya ethernet kablosunda da olabilir.
FrostyDP dedi: Eki Görüntüle 673863 Eskiden de böyleydi 1.1 - 1.2 geçmiyordu yine öyle olmuş. Genişletmek için tıkla... ISS ile konuş. Sorun modemde veya ethernet kablosunda da olabilir.
FrostyDP Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #15 Patrixcs dedi: ISS ile konuş. Sorun modemde veya ethernet kablosunda da olabilir. Genişletmek için tıkla... Şuan etherneti çıkarıp taktım düzeldi mesela çok saçma. Sebebini gerçekten bilmek isterdim. Durum şuan bu
Patrixcs dedi: ISS ile konuş. Sorun modemde veya ethernet kablosunda da olabilir. Genişletmek için tıkla... Şuan etherneti çıkarıp taktım düzeldi mesela çok saçma. Sebebini gerçekten bilmek isterdim. Durum şuan bu
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 19 Eylül 2020 #16 FrostyDP dedi: Şu an etherneti çıkarıp taktım düzeldi mesela çok saçma. Sebebini gerçekten bilmek isterdim. Durum şu an bu. Eki Görüntüle 673876 Genişletmek için tıkla... Bana da ilginç geldi. Ama biraz fazla kayıp var. 79 geliyor sana 72 gibi civarlarında çıkması gerek.
FrostyDP dedi: Şu an etherneti çıkarıp taktım düzeldi mesela çok saçma. Sebebini gerçekten bilmek isterdim. Durum şu an bu. Eki Görüntüle 673876 Genişletmek için tıkla... Bana da ilginç geldi. Ama biraz fazla kayıp var. 79 geliyor sana 72 gibi civarlarında çıkması gerek.
FrostyDP Kilopat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #17 Patrixcs dedi: Bana da ilginç geldi. Ama biraz fazla kayıp var. 79 geliyor sana 72 gibi civarlarında çıkması gerek. Genişletmek için tıkla... Şu sıralar bu değerlerde çıkıyor Steam de indirmem normal hızda hep 8,9 MB.
Patrixcs dedi: Bana da ilginç geldi. Ama biraz fazla kayıp var. 79 geliyor sana 72 gibi civarlarında çıkması gerek. Genişletmek için tıkla... Şu sıralar bu değerlerde çıkıyor Steam de indirmem normal hızda hep 8,9 MB.