İnternet hızının yarıya düşmesi

BiLaLhhh55

Hectopat
Daha fazla  
Bugün internetimdeki sorun nedeniyle internet sağlayıcımı aradım. Onlar da hata kaydı oluşturdu. Ardından internetimdeki sorun çözülmedi bunun yanında daha bu sabah 15 mbps hız alabiliyorken şuanda hızım 6 mbps'in üstene çıkamıyor. Modemdeki değerler fotoğraftaki gibi.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    2,8 KB · Görüntüleme: 66
Değerleriniz gayet iyi. Sorun yoğunluktan dolayıdır yüksek ihtimal. Malum herkes evde olduğu için.
Siz arıza kaydı bırakın.

Değerleriniz gayet iyi. Sorun yoğunluktan dolayıdır yüksek ihtimal. Malum herkes evde olduğu için.
Siz arıza kaydı bırakın.

Maks. hız ve veri hızı tam olarak ne oluyor bilginiz var mı ? Veri hızı 8 mbps olarak gözüküyor ya acaba sabitlemiş olabilirler mi ?

Şu an bende bu durumdayım, 12mbit lik paketi kullanıyorum ama 2 haftadır hız testlerinde internetim 7mbit'i geçmiyor genellikle 6.8-6.9 çıkıyor. Dün gece sabaha karşı fark ettim indirme yaparken yoğunluğun olmayacağı bir saat sahurdan sonra 7.2'nin üstüne çıkmıyor. Arayüzden baktığımda ise 8192'ye sabitlediklerini gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…