S SonicNyancatÖmerpati Decapat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 71 17 Ekim 2021 #11 cinar_yasarrr dedi: İnternet dünden beri böyle, ortalama 100KB indiriyor saniyede. Neden böyle ve nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1191819 Eki Görüntüle 1191824 Genişletmek için tıkla... Ne indiriyorsun ve nereden linkini at site balı genelde.
cinar_yasarrr dedi: İnternet dünden beri böyle, ortalama 100KB indiriyor saniyede. Neden böyle ve nasıl çözerim? Eki Görüntüle 1191819 Eki Görüntüle 1191824 Genişletmek için tıkla... Ne indiriyorsun ve nereden linkini at site balı genelde.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.960 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ekim 2021 #12 Harun Nas dedi: Bir de belki yüklemeye çalıştığınız yer kısıtlıyordur. Genişletmek için tıkla... Galiba dediğiniz doğru, ETS2LT'den indirme yaptım çok hızlı bir şekilde indirdi, peki kısıtlamayı nasıl kaldırabilirim?
Harun Nas dedi: Bir de belki yüklemeye çalıştığınız yer kısıtlıyordur. Genişletmek için tıkla... Galiba dediğiniz doğru, ETS2LT'den indirme yaptım çok hızlı bir şekilde indirdi, peki kısıtlamayı nasıl kaldırabilirim?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #13 cinar_yasarrr dedi: Galiba dediğiniz doğru, ETS2Lt'den indirme yaptım çok hızlı bir şekilde indirdi, peki kısıtlamayı nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... O büyük ihtimal serversal sorundur.
cinar_yasarrr dedi: Galiba dediğiniz doğru, ETS2Lt'den indirme yaptım çok hızlı bir şekilde indirdi, peki kısıtlamayı nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... O büyük ihtimal serversal sorundur.
S SonicNyancatÖmerpati Decapat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 71 17 Ekim 2021 #14 cinar_yasarrr dedi: Galiba dediğiniz doğru, ETS2Lt'den indirme yaptım çok hızlı bir şekilde indirdi, peki kısıtlamayı nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Internet Download Manager bunu indir.
cinar_yasarrr dedi: Galiba dediğiniz doğru, ETS2Lt'den indirme yaptım çok hızlı bir şekilde indirdi, peki kısıtlamayı nasıl kaldırabilirim? Genişletmek için tıkla... Internet Download Manager bunu indir.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.960 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ekim 2021 #15 Harun Nas dedi: O büyük ihtimal serversal sorundur. Genişletmek için tıkla... İndirmeyi iptal ettim ve yeniden başlattım şimdi 3mb'ye yükseldi indirme.
Harun Nas dedi: O büyük ihtimal serversal sorundur. Genişletmek için tıkla... İndirmeyi iptal ettim ve yeniden başlattım şimdi 3mb'ye yükseldi indirme.
S SonicNyancatÖmerpati Decapat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 71 17 Ekim 2021 #16 Tam performans alırsın internetinden.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.960 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ekim 2021 #17 SonicNyancatÖmerpati dedi: Internet Download Manager bunu indir. Genişletmek için tıkla... Galiba serversal sorunmuş öyle dediler, düzeldi galiba server sorunu çünkü indirmeyi iptal ettim sonra ise yeniden indirdim saniyede 3mb indiriyor şuan. SonicNyancatÖmerpati dedi: Tam performans alırsın internetinden. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl kuracağımı anlatabilir misiniz?
SonicNyancatÖmerpati dedi: Internet Download Manager bunu indir. Genişletmek için tıkla... Galiba serversal sorunmuş öyle dediler, düzeldi galiba server sorunu çünkü indirmeyi iptal ettim sonra ise yeniden indirdim saniyede 3mb indiriyor şuan. SonicNyancatÖmerpati dedi: Tam performans alırsın internetinden. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl kuracağımı anlatabilir misiniz?