İnternet iptalinde ankastre kablosu çıkartılıyor mu?

Sabit internet iptalinde bina ankastresindeki bağlantıyı söküyorlar mı?
Hayır dostum ankastredeki bağlantı kalıyor. Evine gelen portu başkası kullanamaz zaten sonuç olarak. Tekrar internet bağlatmak istediğinde ankastreden işlem yapmadan internetini sağlarlar.

İptal ettiklerinde apartmandaki kutudan kablonu söküp bir not kağıdı tutturuyorlar ve yeniden açtırdığında gelip yerine takıyorlar. Eğer TurkNet gibi firmala geçeceksen iptal etmeden geçiş işlemi yap o zaman bunlarla uğraşmazsın ve ücret ödemezsin. TurkNet ekip gönderirse ücret talep ediyor.

Örnek Resim (İnternetten Buldum):

Bağlantıyı kimse ellemiyor arkadaşım. Daha 3 ay önce ISS değiştirdim. Hiç bir ISS görevlisi ankastreye dokunmuyor iptal aşamasında.
Senin dediğin markalama, ekipler interneti bağlamak için geldiğinde (insiyatifine kalmış) kağıt veya kendi müsvetteleri ile daire no yazıp bırakırlar.

Sen ISS geçiş yaparken önce eski firmana gidip iptal edip yeni firmaya sıfırdan mı başvurdun yoksa direk iptali de yeni firma mı yaptı? Yanlış olmasın ama yeni firma yaptıysa sökmüyorlar diye biliyorum. Ama sen iptal ettirdiysen söküyorlar diye biliyorum.

Superonline firmasını arayıp iptal ettirdim. 15 gün sonra yeni internetimi VodafoneNET firmasından istedim bana sadece modemi getirdiler ankastreye de dokunmadılar.
Aynı şekilde Superonline firmasından kimse gelmedi iptal edince. Sadece modemi ben teslim ettim bayilerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…