Ping sorunu yaşıyordum uzun süredir. Ben de son çare olarak internet bağlantılarını tekrar yaptım ve bunu yaptıktan sonra internet birkaç gün nispeten düzeldi ve şimdi bu sorunlar yine başladı. İnternet kablosu direkten bana doğru bir kablo olarak geliyor ve modemin yanında RJ11 uçlu bir kabloya bağlıyorum. Tekrar bağladığım kısım da orası. Direkten gelen kablo bakır ve kalın modeme bağladığım kablo ise daha ince uçlu ve bağlarken sanırsam biraz tellerini koparıyorum. Bağlamayı da iki kabloyu yan yana koyup pense ile sıkıyorum. Ardından elektrik bandı ile üzerinden geçiyorum. Aynı işlemi öteki ucu için yapıp sıkıca iki kabloyu bantlıyorum. Benim yapmamda çok bir hata göremesem de ben bunu yaptığımda birkaç gün pingimin düşük olması bu kablonun bana oynadığını düşündürüyor. Ben en iyi şekilde bunu nasıl bağlarım? Daha kaliteli bir RJ11 uçlu bir kablo alırsam faydası olur mu? Evin içinde internet altyapısı yok. RJ11 uçlu kabloyu kesmeden ben bir yere dışarıdan gelen kabloyu bağlasam ne gibi parçalara ihtiyaç duyarım?
Son düzenleyen: Moderatör: