İnternet kablosu porta nasıl bağlanır?

yusufiii10

Centipat
Millenicom'dan başvuru yaptım daha önceden evin iç tesisatında kablolar vs olduğu için kurulum istemedim. Porta gelip etiket takacaklarmış, taktıkları etiketteki kabloları ben bizim binanın internet kablosu ile bağlayacak mıyım? Daha önceden yapan varsa nasıl yapacağım konusunda aydınlatabilir mi?

Bugün gelip etiketleme yapmışlar 2 tane ince kablo var beyaz ve kırmızı renkli. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:
Sanırım bağlı hocam. Tek yapmam gereken dairemden oraya uzanan internet kablosunun içindeki 2 telli kabloyu, Türk Telekom'un etiketlediği 2 telli kabloyla birleştirmek. Tek başıma yapmak istemedim bir arkadaşımı bekliyorum gelince beraber yapar konuyu da güncellerim.

Sizde bağlayabilirsiniz hocam yön fark etmiyor zaten.

Sanırım bağlı hocam. Tek yapmam gereken dairemden oraya uzanan internet kablosunun içindeki 2 telli kabloyu, Türk Telekom'un etiketlediği 2 telli kabloyla birleştirmek. Tek başıma yapmak istemedim bir arkadaşımı bekliyorum gelince beraber yapar konuyu da güncellerim.

Reglete bağlı değilse Krone bıçağı ile takmamız lazım.

Sizde bağlayabilirsiniz hocam yön fark etmiyor zaten.

Reglete bağlı değilse Krone bıçağı ile takmamız lazım.
Ethernet kablosuna baktım ucundan içindeki kabloların kırmızı ve yeşil olduğunu gördüm. Ankastre kutusundaki kablolar ise turuncu ve beyaz eğer dediğiniz gibi fark etmiyorsa direkt birini birini diğerini diğerine takarım.

Reglete de bağlamışlar hocam. Kabloları birleştirmem yeterli olacak.

Ethernet kablosuna baktım ucundan içindeki kabloların kırmızı ve yeşil olduğunu gördüm. Ankastre kutusundaki kablolar ise turuncu ve beyaz eğer dediğiniz gibi fark etmiyorsa direkt birini birini diğerini diğerine takarım.

Reglete de bağlamışlar hocam. Kabloları birleştirmem yeterli olacak.

Hocam yön fark etmiyor bağlayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı