İnternet kafe Simulator 2 tarzı oyun önerisi

• Konuyu başlatan Lyon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 757
Daha fazla  
Arkadaşlar selam bu oyunu oynadım ama 1 gün oynayıp her şeyi alınca sıkıldım bıraktım. Bu tarz işletme vs. yönetip büyüttüğümüz bir simülasyon oyunu önerebilir misniz? Bu tarz basit değil de daha detaylı para kasarak bir şeyler alma hedeflerimin olacağı bir oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha detaylı olarak Big Ambitions var, tavsiye ederim uzun süreler oynadım. Onun haricinde Kebab Chef's, Streamer Life Sim, Super Market Simulatör falan deneyebilirsiniz.

Ama içlerinden Big Ambitions'u kesinlikle tavsiye ederim.

Daha detaylı olarak Big Ambitions var, tavsiye ederim uzun süreler oynadım. Onun haricinde Kebab Chef's, Streamer Life Sim, Super Market Simulatör falan deneyebilirsiniz.

Ama içlerinden Big Ambitions'u kesinlikle tavsiye ederim.
Streamer life da oynamıştım o da çok basit buglu bir oyundu, ama big ambitions biraz baktım bunu oynayacağım.

Bu tarz oyunların daha böyle detaylısı varsa daha güzel olur mesela cities skylines tarzı.

Mad Games Tycoon 2 nasıldır?​

Son düzenleme:
Streamer life da oynamıştım o da çok basit buglu bir oyundu, ama big ambitions biraz baktım bunu oynayacağım.

Bu tarz oyunların daha böyle detaylısı varsa daha güzel olur mesela cities skylines tarzı.

Mad Games Tycoon 2 nasıldır?​

Mad Games Tycoon 2'de harika bir oyun kendi türünde, Big Ambitions ve Mad Games Tycoon 2 tadını çıkartarak oynamaya çalışırsanız, direkt olarak parayı vurup bitirme odaklı oynamazsanız uzun süre oynatır kendisini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı