İnternet Kutusu Telekom hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha fazla  
Meslek
Yok
Fiyatı hala uygun. Tahminimce zam alır ama 170 TL de olmaz. Kullananlar veya duyum alanlar fikrini belirtebilir. Hizmeti, müşteri desteği nasıl? Olur ki geçmeye karar verirsem 'Mega Kutu' adlı tarifeyi düşünüyorum. Herhangi bir ek ücret var mıdır? Ayrıca ek olarak, bizim mahalleye de Fiber gelmiş. Ben VDSL kullanıyordum, hala VDSL kullanabilir miyim? Modemim malesef Fiber desteklemiyor.

Fiyatı hala uygun. Tahminimce zam alır ama 170 TL de olmaz. Kullananlar veya duyum alanlar fikrini belirtebilir. Hizmeti, müşteri desteği nasıl? Olur ki geçmeye karar verirsem 'mega kutu' adlı tarifeyi düşünüyorum. Herhangi bir ek ücret var mıdır? Ayrıca ek olarak, bizim mahalleye de fiber gelmiş. Ben VDSL kullanıyordum, hala VDSL kullanabilir miyim? Modemim maalesef fiber desteklemiyor.

Hocam bilindik bir yerden almanızı tavsiye ederim Millenicom gibi.

Zam gelmiş zaten. Fiyatlar 20 TL artmış. Modemim desteklemediğinden Eko Kutu paketini iki aydır ADSL olarak kullanıyorum. Modem arayüzünde 20 MBPS tanımlandığı gözüküyor, 17 alıyorum.

Fiyatı hala uygun. Tahminimce zam alır ama 170 TL de olmaz. Kullananlar veya duyum alanlar fikrini belirtebilir. Hizmeti, müşteri desteği nasıl? Olur ki geçmeye karar verirsem 'Mega Kutu' adlı tarifeyi düşünüyorum. Herhangi bir ek ücret var mıdır? Ayrıca ek olarak, bizim mahalleye de Fiber gelmiş. Ben VDSL kullanıyordum, hala VDSL kullanabilir miyim? Modemim maalesef Fiber desteklemiyor.

Mevcut VDSL alt yapınız kesilene kadar kullanabilirsiniz.
Kesilmekten kastım. Benim binamdaki DSL kablosunu kılavuz olarak kullandıkları için. Artık bina için tesisatım FTTH oldu yani iste semde VDSL kullanamam.
"Fiber (FTTH / GPON) altyapılarda abonenin tarife ücretine aylık 10 TL modem kiralama bedeli eklenecektir."
Alt yapınız fiber olursa, altyapı sahibi ISS size modem kiralıyor. İsteseniz de istemesenize de faturanıza bu yansıyor.(Bazı uyanık arkadaşlar diyecek ki ben modemi kullanmayacağım geri veririm. Peki ONT cihazını nasıl temin edeceksiniz?)

Son düzenleme:
Alternatif firmalarda Superonline, Turknet, Netspeed, Millenicom, Vodafone Net, Kablonet haricinde firmalara çok güvenmemenizi öneririm.
Daha önce Oris Telekom diye bir yerden de şansımı denedim, kötü değildi.
Zam gelmiş zaten. Fiyatlar 20 TL artmış. Modemim desteklemediğinden Eko Kutu paketini iki aydır ADSL olarak kullanıyorum. Modem arayüzünde 20 MBPS tanımlandığı gözüküyor, 17 alıyorum.
2022'de ADSL çok kötüdür hocam. Umarım modem yükseltebilirsiniz.
Mevcut VDSL alt yapınız kesilene kadar kullanabilirsiniz.
Kesilmekten kastım. Benim binamdaki DSL kablosunu kılavuz olarak kullandıkları için. Artık bina için tesisatım FTTH oldu yani iste semde VDSL kullanamam.
"Fiber (FTTH / GPON) altyapılarda abonenin tarife ücretine aylık 10 TL modem kiralama bedeli eklenecektir."
Alt yapınız fiber olursa, altyapı sahibi ISS size modem kiralıyor. İsteseniz de istemesenize de faturanıza bu yansıyor.(Bazı uyanık arkadaşlar diyecek ki ben modemi kullanmayacağım geri veririm. Peki ONT cihazını nasıl temin edeceksiniz?)
Kullandığınız terimlere biraz yabancı olduğum için az çok anlayabildim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı