Bauhsae Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi modemin olduğu oda sorunsuz ama diğer odalara gittiğimde çekme sorunu yaşıyorum, bunu rooter ile düzeltebilir miyim?
Başlıkta da gördüğünüz gibi modemin olduğu oda sorunsuz ama diğer odalara gittiğimde çekme sorunu yaşıyorum, bunu rooter ile düzeltebilir miyim?
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 1.007 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #2 Sağlayıcı nedir hocam? Harici router ile düzeltebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Bauhsae Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #3 rezdwig dedi: Sağlayıcı nedir hocam? Harici router ile düzeltebilirsin. Genişletmek için tıkla... türktelekom kullanıyoruz baya eski bi modemi Artı 0 Eksi
rezdwig dedi: Sağlayıcı nedir hocam? Harici router ile düzeltebilirsin. Genişletmek için tıkla... türktelekom kullanıyoruz baya eski bi modemi
rezdwig Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 1.007 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #4 Başlangıç için bunu almıştım halen de kullanırım her yerde çekiyor öneririm. Xiaomi Mi Router 4 A Wifi 1200mbps 5ghz Sinyal Aktarıcı Güçlendirici Türkiye Garantili - Fiyatı, Yorumları Artı 0 Eksi
Başlangıç için bunu almıştım halen de kullanırım her yerde çekiyor öneririm. Xiaomi Mi Router 4 A Wifi 1200mbps 5ghz Sinyal Aktarıcı Güçlendirici Türkiye Garantili - Fiyatı, Yorumları
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.419 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #5 Bauhsae dedi: türktelekom kullanıyoruz baya eski bi modemi Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullanıyorsanız ve modeminiz çok eskidiyse, Müşteri hizmetlerini arayıp yeniletmesini talep edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bauhsae dedi: türktelekom kullanıyoruz baya eski bi modemi Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullanıyorsanız ve modeminiz çok eskidiyse, Müşteri hizmetlerini arayıp yeniletmesini talep edebilirsiniz.
Efe X YT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #6 Bauhsae dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi modemin olduğu oda sorunsuz ama diğer odalara gittiğimde çekme sorunu yaşıyorum, bunu rooter ile düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 5 GHz mi kullanıyorsun yoksa 2.4 GHz de mi eğer 5 GHz'de kullanıyorsan çekme sorunu yaşaman normal. Artı 0 Eksi
Bauhsae dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi modemin olduğu oda sorunsuz ama diğer odalara gittiğimde çekme sorunu yaşıyorum, bunu rooter ile düzeltebilir miyim? Genişletmek için tıkla... 5 GHz mi kullanıyorsun yoksa 2.4 GHz de mi eğer 5 GHz'de kullanıyorsan çekme sorunu yaşaman normal.
KS KS Bauhsae Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #7 Efe X YT dedi: 5 GHz mi kullanıyorsun yoksa 2.4 GHz de mi eğer 5 GHz'de kullanıyorsan çekme sorunu yaşaman normal. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum nasıl bakıcaz Mehmetkayice dedi: Uzun zamandır kullanıyorsanız ve modeminiz çok eskidiyse, Müşteri hizmetlerini arayıp yeniletmesini talep edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ücret talep ediyorlar mı ve rooter dan daha mı iyi olur rezdwig dedi: Başlangıç için bunu almıştım halen de kullanırım her yerde çekiyor öneririm. Xiaomi Mi Router 4 A Wifi 1200mbps 5ghz Sinyal Aktarıcı Güçlendirici Türkiye Garantili - Fiyatı, Yorumları Genişletmek için tıkla... öneri için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Efe X YT dedi: 5 GHz mi kullanıyorsun yoksa 2.4 GHz de mi eğer 5 GHz'de kullanıyorsan çekme sorunu yaşaman normal. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum nasıl bakıcaz Mehmetkayice dedi: Uzun zamandır kullanıyorsanız ve modeminiz çok eskidiyse, Müşteri hizmetlerini arayıp yeniletmesini talep edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... ücret talep ediyorlar mı ve rooter dan daha mı iyi olur rezdwig dedi: Başlangıç için bunu almıştım halen de kullanırım her yerde çekiyor öneririm. Xiaomi Mi Router 4 A Wifi 1200mbps 5ghz Sinyal Aktarıcı Güçlendirici Türkiye Garantili - Fiyatı, Yorumları Genişletmek için tıkla... öneri için teşekkür ederim
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.419 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #8 Bauhsae dedi: bilmiyorum nasıl bakıcaz ücret talep ediyorlar mı ve rooter dan daha mı iyi olur öneri için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ücret için görüş talep edebilirsiniz ama genellikle fatura üzerine ekleyebiliyorlar. Router daha iyi elbette ama eski modem de hız yavaşlatabilir. Artı 0 Eksi
Bauhsae dedi: bilmiyorum nasıl bakıcaz ücret talep ediyorlar mı ve rooter dan daha mı iyi olur öneri için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ücret için görüş talep edebilirsiniz ama genellikle fatura üzerine ekleyebiliyorlar. Router daha iyi elbette ama eski modem de hız yavaşlatabilir.