Internet nakil etmek mi yoksa iptal edip yeniden acmak mi?

Katılım
15 Mayıs 2019
Mesajlar
1.591
Çözümler
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Belki Yazılımcı
İzmir'de Millenicom'a başvurdum ama şu an internet daha bağlanmadı.
Ben Manisa'ya taşındım.
Nakil ücreti yazıyor 240 TL.

Ne yapayım? Şu an nakil diye basvurdum.

TurkNet 300TL'si pahalı geldiği için onu istemiyorum çünkü zaten maksimum 50 kullanabilirim. Yoksa TurkNet alirdim eskiden aldığım gibi.
 
İptal ettir ve Comnet başvur.
Yıllık bazda fiyatlar güzel.
 
İptal ettir ve Comnet başvur.
Yıllık bazda fiyatlar güzel.
cayma bedeli yazıyor bende 279tl

İptal ettir ve Comnet başvur.
Yıllık bazda fiyatlar güzel.
comnet dediğin şey normal internet mi bakır kablo mu? uydu interneti istemiyom.

Hayy ben senin. Boşeyere milleciomdan çıkacaktım. Fiyatlar aynı beee.
160tl 35mgbit.

cayma bedeli yazıyor bende 279tl


comnet dediğin şey normal internet mi bakır kablo mu? uydu interneti istemiyom.

Hayy ben senin. Boşeyere milleciomdan çıkacaktım. Fiyatlar aynı beee.
160tl 35mgbit.

Uslübum için kusura bakmayın. Binlerce şeyle uğraıyorum. Ve internetim yok hala. Telefondan idare ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 100 mbit için demiştim.
 
Kurulum ücreti vermem zaten. Onca yıllık technopat kullanıcısıyız. Yapamazsak yazıklar olsun. Aldığımız beğeniler çözümler haram olsun. (!) şaka yapıyorum son kısımda.

Kurarım kendim. Kablo koparsa lehim makinem bile var. Kablo ortadan yıpranırsa Kısa devre için multimetre falanda var.
Aslında tek yapmam gereken hazır ev telefonu kablosunu modemime takip IP gibi şeyleri ayarlamak di mi?
 
Türk telekomun yaptığı kurulum ile Turknetin kurulumu arasındaki şey di mi? Kutudan telefon kablosu çıkarttırıp modeme kadar duvardan biryerden getirmek lazım di mi?

Muhtemelen suanki evde vardır. Yoksa onun cihazı bende olmadığından tabiki yaptırırım. Ama o kurumlara bağlı olmayan bir işlem diye biliyorum. Kendi evin ile direkt arasındaki elektrik kablosunu çektirmen gibi bisey.
 
Zaten TurkNet kurulumuna da TT ekibi geliyor, fark yok aslında. Hazır kablo varsa bağlanır, yoksa veya durumu kötüyse ek ücret de alabilir TurkNet onu tam bilmiyorum.

Güncelleme:
"Kurulum Hizmeti için evinize geldiğimiz zaman daireniz içindeki tesisatınızı ihtiyaç varsa değiştiriyoruz. Gerekli değilse dokunmuyoruz. Binanızdaki ankastre kutusundan dairenize kadar olan bağlantı için de kablo çekilmesi gerekiyorsa, metre başına kablo ücreti alarak bu işi de hallediyoruz. Metre başına kablolama ücreti ekiplerimize elden yapılıyor."
TurkNet Kurulum Hizmeti — TurkNet.
 
Suan millenicom gelecek. Bende önceden söyle oldu. Önce TT bağımsız olarak gelip açık hale getiriyor kutuyu ve isim etiketini koyuyor.
Sonra Turknetten biri gelip kutudan çıkan kabloyu Modeme bağlayıp ayarlıyor.

Umarım bir sorun olmadan Millenicom aktif ederde. Telefondan kullanmayı bırakırım. Cidden zor oluyor telefonla idare etmek.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…