İnternet nereden bağlatılmalı?

Evimde internet var fakat sorunlarından sebep yeni internet almayı düşünüyorum. Çarşıya çıksam dünya kadar para isterler. İnternetten satın almayı düşünüyorum. Hangi firmadan ve nereden almalıyım? Mahallemde fiber hattı yok. Fibersiz en yüksek interneti düşünüyorum. Taahhütsüz olursa iyi olur. İstediğim zaman çıkmak iyi olur.

Evimde internet var fakat sorunlarından sebep yeni internet almayı düşünüyorum. Çarşıya çıksam dünya kadar para isterler. İnternetten satın almayı düşünüyorum. Hangi firmadan ve nereden almalıyım? Mahallemde fiber hattı yok. Fibersiz en yüksek interneti düşünüyorum. Taahhütsüz olursa iyi olur. İstediğim zaman çıkmak iyi olur.

TurkNet var Millenicom var NetSpeed var taahhütsüz ve çok bilinenler. Üçünü de arayıp görüşün alt yapınız için hız öğrenin fiyat öğrenin tercihiniz hangisinden yana olursa onu bağlatır kullanırsınız.

TürkNet önerdiler buraya yazınca kimse istemedi sorun varmış bu aralar diye NetSpeed önerdiler fiyatlara bakılırsa en uygunu o dışarı sorunca maksimum 16 MB internet geliyor bana ama burada 35 MB kadar çıkıyor anlamış değilim.
Bu arada 35 MB hıza 3Mbps kadar upload diyor ne demek istiyor yani bir şey indirirken 3 MB olarak mı indirecek yoksa daha yüksek hızdan mı indirecek.

Yaklaşık bir aydır Netpeed kullanıyoruz. Hatta bir buçuk ay önce ben de şu konuyu açmıştım:

Biz online eğitim için bağlattık. 2 laptop 3 telefon bağlanıyor internete. Şuana kadar bir sorun çıkmadı. Eylül ayında ayın ortalarında bağlattığımız için 29₺ falan ödedik. Ama bundan sonra 35 Mbps'ye 76₺ ödeyeceğiz. Eğer 100 Gb'den az kullanırsak 63₺ ama biz şimdiden 100 Gb'yi aştığımız için 76₺ ödeyeceğiz. Hem taahhütsüz hem de uygun fiyatlı. Okullar tekrar açılınca ihtiyacımız kalmazsa istediğimiz zaman ayrılabiliriz

Son olarak A2P3S9 referans kodunu kullanarak 1 yıl boyunca faturanıza her ay 5₺ indirim yaptırabilirsiniz. Kodu müşteri hizmetlerine söylemeniz yeterli olacaktır.

NetSpeed düşünüyorum 35 Mbps 75 TL gayet uygun ama şüphem şu internet 4.375MB kadar yükseliyor mu?
Biz sadece wifiden bağlanıyoruz. Film indirdiğimde 3.6 Mb indiryordu ancak aynı anda başka cihazlarda bağlıydı. Kabloyla bağlansaydık daha hızlı olurdu ama. Eğer Netspeed'i seçerseniz A2P3S9 referans kodunu kayıt esnasında müşteri hizmetlerine söylemeyi unutmayın. 1 yıl boyunca faturanıza aylık 5₺ indirim kazanmış olacaksınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı