İnternet olduğu halde indirme yapamamak

Garip, ben de arkadaş kodu ile aynı tutarı ödüyorum ama bir taahhüttüm yok.
Valla telefondaki bayan öyle demişti. 278 tl idi ben geçerken paket fiyatı. Bu süre içinde değişiklik yaparsam cayma bedeli ödemem gerekeceğini belirtmişti. Ayakmı yapıyolar acaba bir arayıp yoklayayım olmadı.

İnternetten dosya indirirken normal indirme yerine IDM kullanın derim hem daha hızlı indiriyor hemde o saçma sorunu yaşatmıyor

İnternetten dosya indirirken normal indirme yerine IDM kullanın derim hem daha hızlı indiriyor hem de o saçma sorunu yaşatmıyor.

IDM kullanıyorum ama bu sorun sadece tarayıcıda değil Steam, Discord ve Windows Update gibi yerlerde mevcut.

IDM kullanıyorum ama bu sorun sadece tarayıcıda değil Steam, Discord ve Windows Update gibi yerlerde mevcut.
O zaman bilemeyeceğim bendede ayrı bir sorun var Hackintosh veya linuxte WiFi fast.comda 100mbps fakat Windowsta 60 fps maksimum genelliklede 15 20 mbps yada 5 mbps

Bu sorunla ilgili çözümü olan var mı?
Sorun internette olsa telefonumdan da indirme yapamıyor olmam gerekirdi.
Windows kaynaklı bir problem var. Çözmeme yardımcı olabilir misiniz?
İnternette bununla ilgili pek bir şeye rastlayamadım.

Driverların güncel mi kardeşim

WARP ile girdiğimde indirme de düzeliyor. İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Yok mudur şu sorunu bulabilecek birileri? Bilgisayara format bile attım, değişmedi.

DNS patlamış olmasın, ayarlardan ağ ayarlarını sıfırlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…