Bilgisayarda internet bağlantısı yok, ve bunun ağ sürücülerinden kaynaklı olduğuna eminim. Temiz kurulum yaptım, işe yaramadı ayrıca 2. bir bilgisayarım ve flash belleğim var. Ağ sürücülerini nasıl güncellerim?
Telefondan indirip kablo ile pcye atabilirsin veya diğer pcden indirip USB bellek ile atabilirsin ağ olmayan bilgisayarın anakart sitesinden veya aygıt yöneticisinde donanım kimliklerinden sürücüsünü bulabilirsin.
Telefondan indirip kablo ile pcye atabilirsin veya diğer pcden indirip USB bellek ile atabilirsin ağ olmayan bilgisayarın anakart sitesinden veya aygıt yöneticisinde donanım kimliklerinden sürücüsünü bulabilirsin.
Yazdım ya masaüstü ise anakart üreticisinin sitesinden dizüstü ise yine kendi sitesinden modeli ile bulabilirsin ikisi de olmazsa donanım kimliklerinden bulunur.
Yazdım ya masaüstü ise anakart üreticisinin sitesinden laptop ise yine kendi sitesinden modeli ile bulabilirsin ikisi de olmazsa donanım kimliklerinden bulunur.
HUAWEI MateBook D 15 AMD 2021 kullanım kılavuzlarını ve SSS'leri bulun. Garanti durumunu, servis merkezini ve daha fazla onarım servisini kontrol edin.<br/>
consumer.huawei.com
Destek kısmında altta sürücü indirme bölümünde WLAN yazan sürücüyü indirebilirsin SSS'in yanında.
HUAWEI MateBook D 15 AMD 2021 kullanım kılavuzlarını ve SSS'leri bulun. Garanti durumunu, servis merkezini ve daha fazla onarım servisini kontrol edin.<br/>
consumer.huawei.com
Destek kısmında altta sürücü indirme bölümünde WLAN yazan sürücüyü indirebilirsin SSS'in yanında.