Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.344 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #11 TaLHa02 dedi: Tam olarak nereden oluyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>ağ ve internet>ağ sıfırlama>şimdi sıfırla>evet deyin.
TaLHa02 dedi: Tam olarak nereden oluyor. Genişletmek için tıkla... Ayarlar>ağ ve internet>ağ sıfırlama>şimdi sıfırla>evet deyin.
TaLHa02 Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #12 Einstein dedi: Ayarlar>ağ ve internet>ağ sıfırlama>şimdi sıfırla>evet deyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım hala aynı hata var.
Einstein dedi: Ayarlar>ağ ve internet>ağ sıfırlama>şimdi sıfırla>evet deyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım hala aynı hata var.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.333 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #13 TaLHa02 dedi: Hocam yaptım hala aynı hata var. Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Ağ ve İnternet > Gelişmiş Ağ Ayarları > Ağ Sıfırlama'dan sıfırlama yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı?
TaLHa02 dedi: Hocam yaptım hala aynı hata var. Genişletmek için tıkla... Ayarlar > Ağ ve İnternet > Gelişmiş Ağ Ayarları > Ağ Sıfırlama'dan sıfırlama yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı?
TaLHa02 Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #14 Enes Kalkan dedi: Google publici dene. Genişletmek için tıkla... Denedım olmadı hocam. bymfw4 dedi: ayarlar > ağ ve internet > gelişmiş ağ ayarları > ağ sıfırlama'dan sıfırlama yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Bir daha yapayım hocam.
Enes Kalkan dedi: Google publici dene. Genişletmek için tıkla... Denedım olmadı hocam. bymfw4 dedi: ayarlar > ağ ve internet > gelişmiş ağ ayarları > ağ sıfırlama'dan sıfırlama yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı? Genişletmek için tıkla... Bir daha yapayım hocam.
bymfw4 Hectopat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 2.333 Çözümler 32 Yer Bayerische Motoren Werke AG Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #15 TaLHa02 dedi: Bir daha yapayım hocam. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmayı unutmayın.
TaLHa02 Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #16 bymfw4 dedi: Yeniden başlatmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam olmadı yine. Hala böyle oluyor.
bymfw4 dedi: Yeniden başlatmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam olmadı yine. Hala böyle oluyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.344 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #17 TaLHa02 dedi: Yaptım hocam olmadı yine. Eki Görüntüle 2413261 Hala böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Sorun gidericiyi çalıştırmayı deneyin bakalım.
TaLHa02 dedi: Yaptım hocam olmadı yine. Eki Görüntüle 2413261 Hala böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Sorun gidericiyi çalıştırmayı deneyin bakalım.
TaLHa02 Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #18 Buradakı ayarlar etkıler mı sizce. Einstein dedi: Sorun gidericiyi çalıştırmayı deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... tamam bakayım
Buradakı ayarlar etkıler mı sizce. Einstein dedi: Sorun gidericiyi çalıştırmayı deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... tamam bakayım
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.344 Çözümler 604 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #19 TaLHa02 dedi: Eki Görüntüle 2413265 Buradakı ayarlar etkıler mı sizce. Tamam bakayım. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
TaLHa02 dedi: Eki Görüntüle 2413265 Buradakı ayarlar etkıler mı sizce. Tamam bakayım. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
TaLHa02 Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #20 Einstein dedi: Sorun gidericiyi çalıştırmayı deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Bulamadı bir şey.
Einstein dedi: Sorun gidericiyi çalıştırmayı deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... Bulamadı bir şey.