İnternet Paket Tavsiye?

Ziya Erkara

Kilopat
Katılım
7 Temmuz 2012
Mesajlar
806
Makaleler
7
Yer
Bucak | Burdur | Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Geçen ay taahhüt süresi bitti. O yüzden yeni bir paket veya başka bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşünüyoruz. Burada Fiber veya Uydunet yok. İnternet altyapısı TTNET'in bu sebeple ben bu pakete geçmeyi düşünüyorum. 3'lü pakette tivibu ev, 20mb fiber var. Aylık 49 TL, avantajlı gibi duruyor, siz nasıl düşünüyorsunuz? Tavsiyeleriniz var mı?
 
Ooo iyi iyi, yeni abone olacaklara olmayacak şeyler sunuyor Şerrrolar! normalde 100TL yı geçer o paket! 20Mbit sınırsız+ TiviBu Ev + Telefon 49TL. 12 ay boyunca en önemlisi 24 ay taahhütle değil yine kampanya bitimine kadar sürüyor. 12 bitince kampanyalardan uygun birşey bulup ona geçersin diycem ama hattını düşüremezsin bunu unutma yani en düşük senden 68Tl alacaklar :) oda telefon ve TiviBu hariç, sonra kapattırması dert olur mu bilemem.
Riskli bi kampanya gibi sen normal fiyatları (20mbit Fiber+Tivibu Ev)bul topla sonra Tivibu abonelik iptali sistemini araştır :)

BU arada TiviBu ev için ayrı sistem kullanmaya başladılar yani senin internet hattını kullanmıyorlar, tabi sen yinede sor.

- - - Güncellendi - - -

Bu iyide 24 ay taahhüt istiyor sonraki 1 yıl+7ay 63Tl dan ....
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Ilk-5-Ay-Internet-Bizden-Kampanyasi.aspx
 
Buradaki hatlar 16mbit'e kadar destekliyor. 20'nin 16'sını kullanacağım zaten. Tivibu'ya da arkadaşın da dediği gibi ev için ayrı sistem kullanmaya başladılar. Benim sorduğum bu fiyat sabit mi 49 TL yani araya bir şeyler sıkıştırıp ödettirmesinler bize. :)
 
Taahhüt bitiyor o zaman direk düşük bir pakete geçeriz. :)

Şerrolar onun önlemini aldı, diyoki varolan paketin altına düşemez üstüne çıkabilirsin! En son kanun böyle işliyordu ama yinede sorup iyice işleyişi öğrenmek lazım.
Zaten kampanyalardaki amaç seni TTnet abonesi yapmak gerisi her türlü onların lehine işliyor :)
 
Şerrolar onun önlemini aldı, diyoki varolan paketin altına düşemez üstüne çıkabilirsin! En son kanun böyle işliyordu ama yinede sorup iyice işleyişi öğrenmek lazım.
Zaten kampanyalardaki amaç seni TTnet abonesi yapmak gerisi her türlü onların lehine işliyor :)

Bu önemli. Bizzat gidip soracağım inşallah öyle bir şey yoktur da ilk defa adam gibi hizmet alalım. :)
 
Bu arada sen zaten TTnet abonesiymişsin :) O kampanyalar yeni aboneler içindir , hey gidii heyy. Sana kısıtlı bir tane belki bulunur oda 24 ay taahhütlü :) işin zor.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı