Internet PC'ye bağlandığında yavaş laptopa bağlandığında hızlı oluyor

m.yeniçeri

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar evde wdsl internet kullanıyorum masaüstü bilgisayarıma kablo ile bağlı olan internet yavaş ve ping var, fakat aynı kabloyu laptopa bağladığımda internet düzgün geliyor. Sürücülerini güncelledim fakat yine aynı yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar evde wdsl internet kullanıyorum masaüstü bilgisayarıma kablo ile bağlı olan internet yavaş ve ping var, fakat aynı kabloyu laptopa bağladığımda internet düzgün geliyor. Sürücülerini güncelledim fakat yine aynı yardımcı olabilecek var mı?

Dizüstü vs masaüstü bilgisayarlarınızın Ethernet portları farklı olabilir, bu sayede birininki daha gelişmiş diğeri ondan geri kalmış modeldir.

Ethernet kartı mı kullanıyorsunuz yoksa anakartın üstündeki girişi mi, bunların modelini yazar mısınız bi?
Direkt anakarta bağlı Asus tuf Z690 plus ddr5 modeli

Dizüstü vs masaüstü bilgisayarlarınızın Ethernet portları farklı olabilir, bu sayede birininki daha gelişmiş diğeri ondan geri kalmış modeldir.
Sanmam reis son model anakart z690

Direkt anakarta bağlı Asus tuf Z690 plus ddr5 modeli

Sanmam reis son model anakart z690
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam burda da sizinle aynı sorunu yaşayan biri var belki yardımcı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam burda da sizinle aynı sorunu yaşayan biri var belki yardımcı olur.

Eyvallah kardeşim ama pek bir şey anlamadım 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı