İnternet sağlayıcı önerileri

Bu arada hocam bir sorum daha var benim santralle aramda 191m mesafe var bu internetime ne kadar yansır çok bir Mbps düşüşü olur mu?

Hattın sağlıklı ise 75 falan alabilirsin belki metreye göre çünkü o sorgulama sistemleri tam doğru değil.

Yani hat kalitene bağlı biz bir şey diyemeyiz.

Hattın sağlıklı ise 75 falan alabilirsin belki metreye göre çünkü o sorgulama sistemleri tam doğru değil.

Yani hat kalitene bağlı biz bir şey diyemeyiz.

Anladım peki son bir sorum daha var hocam FixNet'i de biraz araştırdım o da kafama yattı acaba FixNet'i mi bağlatsam yoksa TurkNet'i mi?

Anladım peki son bir sorum daha var hocam FixNet'i de biraz araştırdım o da kafama yattı acaba FixNet'i mi bağlatsam yoksa TurkNet'i mi?

Hocam birbirlerine benzer ikisi de iyi galiba denemedim ama tanıdığım biri hem ping açısından hem de mh olarak öneriyordu yani iyi bir ISS.

Hocam TurkNet'i arayın, düşük hız söylerler ise FixNet'i bir arayın, FixNet size verilebilecek en fazla hızı söyler fakat TurkNet'i̇n söylediği hızı alırsınız, kısa bir süre içerisinde FixNet altyapınızda en fazla alabileceğiniz hızı size kavuşturur.

Alakası yok bu arada haberin olsun söylediği hızı alırsın diye bir şey yok mh a arıza kaydı açıp hız profilimi güncelleyin dersin olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…