İnternet sağlayıcı önerileri

ZesuN

Hectopat
Yer
Berlin
Yaklaşık 7-8 aydır port olmadığı gerekçesiyle ADSL kullanarak sürünüyorum. Lakin sonunda artık belediye bu işe el mi attı yoksa biri mi taşındı bilmiyorum şu an boş port var ve hız aşağıda gördüğünüz şekilde. Geçen gün Millenicom'a internet üzerinden başvuru yaptım lakin hala geri dönüş alamadım sözde hala arayacaklar. Bende Millenicom dönmezse eğer başka bir internet servis sağlayıcısı düşünüyorum tekrardan portların dolması gibi bir sorun yaşamayayım. Sizinde bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

lş.png

Yaklaşık 7-8 aydır port olmadığı gerekçesiyle ADSL kullanarak sürünüyorum. Lakin sonunda artık belediye bu işe el mi attı yoksa biri mi taşındı bilmiyorum şu an boş port var ve hız aşağıda gördüğünüz şekilde. Geçen gün Millenicom'a internet üzerinden başvuru yaptım lakin hala geri dönüş alamadım sözde hala arayacaklar. Bende Millenicom dönmezse eğer başka bir internet servis sağlayıcısı düşünüyorum tekrardan portların dolması gibi bir sorun yaşamayayım. Sizinde bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 1935074

TurkNet öneririm hem mh olarak hem ping olarak TR'nin en iyisi bence.

Eki Görüntüle 1935074

TurkNet önerimdir, bir de FixNet, ismi bana garip geldi fakat sorunları elinden geldiğince aşırı hızlı çözüyorlar ve interneti de sorunsuz karşılıyorlar taahhütsüz, D-Smart antik çağ firmasının 1 ayda çözemediği problemi 10 günde çözüme ulaştırdılar, 19Mbps olan altyapım olması gereken 100Mbps'e yükseltildi.

@astroworld @stenntugra @Burak5415 @Muhammedefe2027 Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Fixnet'i bende duydum da biraz garip geldi ona da bakacağım.Bu arada şöyle bir sorum var Türknet'te sadece 1 paket mi var acaba Gigafiber ile VDSL kullananlar aynı parayı veriyor.Arasam acaba fiyat olarak daha farklı bir sonuç alır mıyım?

@astroworld @stenntugra @Burak5415 @Muhammedefe2027 Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. FixNet'i bende duydum da biraz garip geldi ona da bakacağım. Bu arada şöyle bir sorum var TurkNet'te sadece 1 paket mi var acaba GigaFiber ile VDSL kullananlar aynı parayı veriyor. Arasam acaba fiyat olarak daha farklı bir sonuç alır mıyım?

GigaFiber normal paketten daha ucuz ama fiyatını bilmiyorum VAE altyapısında tek fiyat tek hız yani ne alırsan o kadar. (aslında bütün ISS'lerin böyle olması lazım)

@astroworld @stenntugra @Burak5415 @Muhammedefe2027 Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. FixNet'i bende duydum da biraz garip geldi ona da bakacağım. Bu arada şöyle bir sorum var TurkNet'te sadece 1 paket mi var acaba GigaFiber ile VDSL kullananlar aynı parayı veriyor. Arasam acaba fiyat olarak daha farklı bir sonuç alır mıyım?

Hayır kurumsal firmalar fiyatta yardımcı olamaz.

Maalesef sanırsam alamazsınız, sabit fiyat sunarlar ama ben FixNet'ten çok iyi hizmet alıyorum şu anda.

GigaFiber normal paketten daha ucuz ama fiyatını bilmiyorum VAE altyapısında tek fiyat tek hız yani ne alırsan o kadar. (aslında bütün ISS'lerin böyle olması lazım)

Hayır kurumsal firmalar fiyatta yardımcı olamaz.
Yok hocam fiyatta yardımcı olması derken farklı bir paket sunarlar mı onu merak etmiştim.Gigafiber'de ilk 6 ay 200TL+modem ve kurulum ücreti yok.Neyse ben bunları en iyisi bir arayıp sorayım.Eğer modemi kurulum ücretini vs. de karşılıyorsa direkt Türknet'e geçerim.Millenicom'un döneceği yok.

Yok hocam fiyatta yardımcı olması derken farklı bir paket sunarlar mı onu merak etmiştim. GigaFiber'de ilk 6 ay 200TL+modem ve kurulum ücreti yok. Neyse ben bunları en iyisi bir arayıp sorayım. Eğer modemi kurulum ücretini vs. de karşılıyorsa direkt TurkNet'e geçerim. Millenicom'un döneceği yok.

Millenicom rezil firma, sürekli kesintiler yaşanıyor, Ben normalde TurkNet'e geçiş yapacaktım fakat bana 19Mbps dendi ve bunun çözülüp çözülemeyeceğine kesinlik vermediler, FixNet bana 70Mbps verebileceğini söyledi, anlık depremden dolayı altyapı hasarı mevcutmuş sanırsam, onu Türk Telekom vasıtasıyla bilmediğim işlemlerle altyapımızı 100Mbps'ye yükselttiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı