A Adı nebilmem Centipat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 98 17 Nisan 2020 #31 Kubilay Ertekin dedi: Eki Görüntüle 435339 Eğer ki benim gibi yayın falan açıyorsanız kesinlikle superbox 4.5G, biraz tuzludur ama, sonuç ortada. Bodrumda 300MPBS DOWN, 130MPBS UP alabiliyordum. Ayrıca taşınırsan da yanında götürebilirsin Genişletmek için tıkla... Şuan ücreti ne kadar ve superbox cihazından şikayetçi olan çok, sizin düşünceleriniz nedir?
Kubilay Ertekin dedi: Eki Görüntüle 435339 Eğer ki benim gibi yayın falan açıyorsanız kesinlikle superbox 4.5G, biraz tuzludur ama, sonuç ortada. Bodrumda 300MPBS DOWN, 130MPBS UP alabiliyordum. Ayrıca taşınırsan da yanında götürebilirsin Genişletmek için tıkla... Şuan ücreti ne kadar ve superbox cihazından şikayetçi olan çok, sizin düşünceleriniz nedir?
xesy Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 34 17 Nisan 2020 #32 İnternetini alıp da hiç sıkıntı yaşamak istemiyorsan Superonline öneririm fakat diğer internet sağlayıcıları hakkında bir bilgim yok.
İnternetini alıp da hiç sıkıntı yaşamak istemiyorsan Superonline öneririm fakat diğer internet sağlayıcıları hakkında bir bilgim yok.