İnternet Sağlayıcı Önerileri

Kablonet kullanıyorum. 76 TL ödüyorum. Altyapı varsa öneririm. Ping değerlerim her zaman bu şekilde. Akıllı sınırsız denilen bir olay var günün 19 saati boyunca hızım 100 Mbit, sadece 19.00 ve 24.00 arası hızım 25 Mbit oluyor. (KabloTV Üst Paket + Altın Sinema Paketi dahil.)

Eki Görüntüle 435298
Yarın orayı da arayacağım dostum eğer altyapı var derlerse ben de baktım şimdi sen yazınca yeni müşteriye senin tarifen 120 Tl olmuş ama yine de uygun. Teşekkür ederim tavsiyen için.

Yarın orayı da arayacağım dostum eğer altyapı var derlerse ben de baktım şimdi sen yazınca yeni müşteriye senin tarifen 120 Tl olmuş ama yine de uygun. Teşekkür ederim tavsiyen için.
Kampanyalı fiyatı 80 TL. 120 TL büyük ihtimal tarifedir.

Kampanyalı fiyatı 80 TL. 120 TL büyük ihtimal tarifedir.
Çok teşekkür ederim yardımın için bunun üzerine aradım hemen müşteri hizmetlerini ve görüştüğüm kadın sitenizde gözükmüyor ama başka cadde üzerinden sitenize fiber hattı döşemiş olmamız olmamasından daha yüksek ihtimal mutlaka vardır hem Ankaradasınız hem de çok merkezi bir yerindesiniz gidince mutlaka bina girişinizde kutumuz var mı bir bakın dedi. Bunun üstüne taşınacağım eve yakın oturan bir arkadaşımı aradım o ben o sana önerdikleri tarifeyi kullanıyorum Ankarada her yerde var Türksat altyapısı dedi. Gerçekten teşekkürler gözümü açtınız taşınana kadar bekleyeceğim o yüzden.

speedtest 40mpbsup.png

Eğer ki benim gibi yayın falan açıyorsanız kesinlikle superbox 4.5G, biraz tuzludur ama, sonuç ortada. Bodrumda 300MPBS DOWN, 130MPBS UP alabiliyordum.
speedtest 40mpbsup.png

Eğer ki benim gibi yayın falan açıyorsanız kesinlikle superbox 4.5G, biraz tuzludur ama, sonuç ortada. Bodrumda 300MPBS DOWN, 130MPBS UP alabiliyordum.

Ayrıca taşınırsan da yanında götürebilirsin :)

@CanBomonti Santrale siz de çok yakınsanız güzel ping ve hız değerleri alırsınız. Bu arada Kablonet hakkında şikayetim yok diyebilirim. Uzun süredir kullanıyorum. 24 Mbit kullanıyordum. 2020 Şubat'ta taahhütüm bitecekti. Ben de 2 gün önce Kablonet'e başvurarak, bu pakete geçtim. Taahhütüm 2021 Eylül'e kadar uzadı. 100 Mbit internet neredeyse kayıpsız geliyor. 100 Mbit olan pakete geçerseniz, upload hızınız 5 Mbit oluyor. Şahsen ben 5'in altını hiç görmedim. Güzel bir bağlantınız var ise 94-95 Mbit arası hız alırsınız. Steam gibi hizmetlerde ise neredeyse tam olarak kullanabilirsiniz eğer güzel bağlantınız var ise. Bu paket tek başına satılmıyor diye biliyorum. KabloTV ile satılıyor. Tek başına satılsa bile çok pahalı olur fiyatı muhtemelen. Şuan çoğu internet servis sağlayıcısında, 100 Mbit ve kotasız olan internetlere bakarsak, çoğu 300 TL'nin üzerinde ücret istiyor. Bu yüzden Kablonet'in çıkarmış olduğu Akıllı sınırsız 100 Mbit paketi çok çok iyi diyebilirim. Dediğim gibi saat 00.00 ve 19.00 arası yani 19 saat boyunca internet hızınız 100 Mbit. Sadece 19.00 ve 00.00 arası hızınız 25 Mbit'e sabitleniyor o da paketin olayı zaten. Hızınız 25 Mbit'e düştüğünde upload düşmüyor. Aynı yine 5 kalıyor. Kablonet'e geçerseniz alacağınız Docsis 3.0 modemin çekim alanı çok iyi değil. Evinizin diğer ucunda kablosuz bağlanacaksanız bir router şart. Yoksa hızda kayıp söz konusu olabilir ama router ile sorunu çözersiniz. Bu arada Kablonet'ten tek isteğim upload hızını 10 Mbit falan yapması. Çok çok iyi olurdu. Neyse KabloTV'ye bakarsak en üst paket ve altın sinema paketi, kampanyanın içinde bulunuyor. Kablonet'in sağladığı tüm sinema kanallarını ve kanal listesindeki neredeyse tüm kanalları izleyebiliyorsunuz. (Nat Geo+ ve diğer ek ücret isteyen kanallar hariç.) Şuanlık benden bu kadar. Bu arada üstteki testi modemin yanından kablolu bağlantıya yakın olması için yaptım. 5G ve 2.4G ağ bulunuyor. Ben daha stabil olması için yakından 5G ağından testi yaptım. Kablolu bağlantıda daha da stabil hızlar elde edilebilir. Bu da sabah saatlerindeki hız. Çok farketmiyor.

IMG_20190905_075448.jpg

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 435339

Ayrıca taşınırsan da yanında götürebilirsin :)
Dostum param olsa kesinlikle bunu tercih edeceğim zaten çünkü çok merkezi bir yerde evim o yüzden baz istasyonu vs. sıkıntısı yaşamam ama işte ücreti tuzlu ve biz yeni taşınacağımız için bir ton masrafımız olacak zaten böyle bir lüksümüz yok. Ancak KabloNet'i alabilirsek de hem televizyona yayıncı kuruluş arama işinden kurtulucaz hem de internet yeteri kadar iyi olacak. Gerçekten çok işime geldi umarım altyapı vardır sitede.
@CanBomonti Santrale siz de çok yakınsanız güzel ping ve hız değerleri alırsınız. Bu arada Kablonet hakkında şikayetim yok diyebilirim. Uzun süredir kullanıyorum. 24 Mbit kullanıyordum. 2020 Şubat'ta taahhütüm bitecekti. Ben de 2 gün önce Kablonet'e başvurarak, bu pakete geçtim. Taahhütüm 2021 Eylül'e kadar uzadı. 100 Mbit internet neredeyse kayıpsız geliyor. 100 Mbit olan pakete geçerseniz, upload hızınız 5 Mbit oluyor. Şahsen ben 5'in altını hiç görmedim. Güzel bir bağlantınız var ise 94-95 Mbit arası hız alırsınız. Steam gibi hizmetlerde ise neredeyse tam olarak kullanabilirsiniz eğer güzel bağlantınız var ise. Bu paket tek başına satılmıyor diye biliyorum. KabloTV ile satılıyor. Tek başına satılsa bile çok pahalı olur fiyatı muhtemelen. Şuan çoğu internet servis sağlayıcısında, 100 Mbit ve kotasız olan internetlere bakarsak, çoğu 300 TL'nin üzerinde ücret istiyor. Bu yüzden Kablonet'in çıkarmış olduğu Akıllı sınırsız 100 Mbit paketi çok çok iyi diyebilirim. Dediğim gibi saat 00.00 ve 19.00 arası yani 19 saat boyunca internet hızınız 100 Mbit. Sadece 19.00 ve 00.00 arası hızınız 25 Mbit'e sabitleniyor o da paketin olayı zaten. Hızınız 25 Mbit'e düştüğünde upload düşmüyor. Aynı yine 5 kalıyor. Kablonet'e geçerseniz alacağınız Docsis 3.0 modemin çekim alanı çok iyi değil. Evinizin diğer ucunda kablosuz bağlanacaksanız bir router şart. Yoksa hızda kayıp söz konusu olabilir ama router ile sorunu çözersiniz. Bu arada Kablonet'ten tek isteğim upload hızını 10 Mbit falan yapması. Çok çok iyi olurdu. Neyse KabloTV'ye bakarsak en üst paket ve altın sinema paketi, kampanyanın içinde bulunuyor. Kablonet'in sağladığı tüm sinema kanallarını ve kanal listesindeki neredeyse tüm kanalları izleyebiliyorsunuz. (Nat Geo+ ve diğer ek ücret isteyen kanallar hariç.) Şuanlık benden bu kadar. Bu arada üstteki testi modemin yanından kablolu bağlantıya yakın olması için yaptım. 5G ve 2.4G ağ bulunuyor. Ben daha stabil olması için yakından 5G ağından testi yaptım. Kablolu bağlantıda daha da stabil hızlar elde edilebilir. Bu da sabah saatlerindeki hız. Çok farketmiyor.

Eki Görüntüle 435342
SuperBox benim için gayet mantıklı ama param olsaydı :D . Çünkü eve yeni taşınınca zaten bir ton masraf olacak ve bir de buna interneti eklemenin hiç gereği yok büyük ihtimalle sitemde Kablonet altyapısı varmış ve arkadaşın dediği paketin içinde de TV paketi de var yani bir taşla iki kuş vurmuş olucam hem iyi download hızlı bir yayın yaptıracak internet paketi hem de getirdiğim televizyonun boş boş durmasını engelleyecek bir televizyon paketi. Sanırsam televizyon paketi gayet yeterli bir paket yanında gelen.

@CanBomonti Yanında gelen televizyon paketi Kablonet'in verdiği en üst paket. Yeterince kanal var. Sinema paketi de içinde bulunduğu için gayet güzel bir TV deneyimi yaşatacaktır.

@CanBomonti Yanında gelen televizyon paketi Kablonet'in verdiği en üst paket. Yeterince kanal var. Sinema paketi de içinde bulunduğu için gayet güzel bir TV deneyimi yaşatacaktır.

Muhtemelen sen bunu gönderirken ben adamları darlamaya devam ediyordum mutlaka altyapınız olmalı diye en son çare gözüken adresime halk başka bir mahalle diyor ama belediye o caddeyi iki mahalleye de vermiş olabilir diğer mahalle üzerinden bakalım dediler ve baktıklarında altyapı olduğunu gördüler. Ben de direkt bağlatmak istiyorum dedim ve 90 Tl 24 ay taahhüt karşılığında kız arkadaşımla konuştum o da içinde televizyon paketi de olacak o masraftan da kurtulucaz diye tamam deyince sözleşme koşullarını onayladım 5 iş günü içinde çalışanlar randevu almak için arar dedi. Çok teşekkürler desteklerin için ve diğer yanıt veren her forum insanına teşekkür ederim.

@CanBomonti Cihaz ücretleriyle 90 TL güzel bir fiyat. Sadece ilk ay 5-10 TL civarı damga vergisi ödeyeceksiniz. Diğer aylar sabit ödersiniz. Kablonet faturayı geciktirmezseniz fazladan para ittirmiyor. O konuda rahat olun. Bu arada rica ederim.

@CanBomonti Cihaz ücretleriyle 90 TL güzel bir fiyat. Sadece ilk ay 5-10 TL civarı damga vergisi ödeyeceksiniz. Diğer aylar sabit ödersiniz. Kablonet faturayı geciktirmezseniz fazladan para ittirmiyor. O konuda rahat olun. Bu arada rica ederim.
Kurulum ve cihaz ücreti almamaları sayesinde damge vergisi çerez gibi gelir artık :D . Çok teşekkürler tekrar yardımların için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı