N Namik0 Yoctopat Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #1 Merhaba Van'da yaşıyorum. Öncesinde Millenicom kullanıyordum ama şimdi değiştirmeye karar verdim. Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim?
Merhaba Van'da yaşıyorum. Öncesinde Millenicom kullanıyordum ama şimdi değiştirmeye karar verdim. Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim?
ufu6212 Centipat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #2 Benim bildiğim TurkNet var çok güzel ben kullanıyorum ucuz kaliteli ve hızlı.
mesutcan_34 Femtopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #3 türknete geç bence cs oynuyorsan ben memnunum genellikle 12 ay aldım ben zam gelicek diger firmalarada isdersen bu kodu müşteri hizmetine vererek 1 ay ücretsiz kullanabilirsin CFE75DT28EPR
türknete geç bence cs oynuyorsan ben memnunum genellikle 12 ay aldım ben zam gelicek diger firmalarada isdersen bu kodu müşteri hizmetine vererek 1 ay ücretsiz kullanabilirsin CFE75DT28EPR