İnternet sağlayıcı tavsiyesi

Mevcut tarifem Netspeed 35 Mbps. Kablolu bağlantı ile hiçbir sorun yaşamıyorum, sonuna kadar hız veriliyor ama Wi-Fi ile bağlantı aşırı derece kötü. Cihazlarda her 5 dakika da bir bağlantı kopuyor, yavaş internet veriliyor ve Wi-Fi otomatik bağlanmıyor. Fiyata zam geleceği mesajını alınca başka sağlayıcılara geçmeye karar kıldım. Vodafone tarifeleri hoşuma gitti. Ama altyapı sorguladığımda bana sadece ADSL tarifelerine yönlendirdi sitede. Fakat ben VDSL istiyorum? Müşteri hizmetleri ile mi görüşmem gerekiyor. Veya hangi sağlayıcı terci etmeliyim 50 Mbps hız istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet

TurkNet size uygun olduğunu düşünüyorum hızları yüksek ve internetten altyapısını sorgulatabilirsiniz.

TurkNet kullanıyorum tavsiye ederim çok memnunum.

Millenicom öneririm eğer bulunduğunuz bölgede destekliyor ise herhangi bir sorun yaşatmadı bana. Yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum kopukluk veya hız düşüklüğü GRAM yaşamadım.

50 Mbps hız istiyorsanız TurkNet pek uygun değil gibi, fiyatı oldukça yüksek. Altyapı durumunu görebilir miyiz?

Tavsiyeyi buradan değil bölgendeki komşularından almanı öneririm. İnternet kalitesi altyapıya göre belirlenir firmaya göre değil. Bölgenizdeki altyapınız iyi ise çoğu sağlayıcı evet güzel hizmet verir ama kötü ise yapacak bir şey yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…