Çözüldü İnternet sağlayıcısı önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hunerci

Hectopat
Katılım
14 Eylül 2020
Mesajlar
1.012
Çözümler
3
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selamlar,

Şuan hali hazırda Türk Telekom servis sağlayıcısını kullanıyorum. Taahhüt süremin dolmasına az kaldı. Hangi sağlayıcıya geçeceğimi düşünüyorum. Aklımda Vodafone var. Onun da sebebini şöyle anlatayım;

Akıllı bir televizyona sahip değilim. Türk Telekom'da Tivibu servisini de kullanıyordum ve TV özelliği çok işime yarıyor. Belgesel kanallarına hızlı ulaşmak, sıkıldığım zaman film seçip izleyebilmek veya YouTube'u kullanabilmek gibi. Yeni alacağım internette de TV özelliği olsun istiyorum.

Burada Vodafone TV servisi de verdiği için onu tercih ettim. Aklımda Fiber Evde+100 var. Farklı önerileriniz varsa bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Superonline var ise altyapında fiber olarak şiddetle almanı tavsiye ederim. Yok ise TürkNet veya Millenicom'a bakabilirsin.
Netspeed öneriyorum
Türknet önermiyorum. Çok geç çözüyorlar sorunu ve çözdükten birkaç gün sonra yine oluyor. Başvuru ve iptal olayları için çok uzun süre uğraştık. Şimdi arkadaşım Netspeed'e geçti sorunsuz kullanıyor.
Alternatif olarak Millenicom, kablonet firmalarına bakabilirsiniz.

Netspeed normal olarak ilk tercih edeceklerim arasında. Fakat içerisinde TV servisi olan sağlayıcı servislerine bakıyorum.
 

200 Mbps olan şahane fakat bana 100 Mbps yeter gibi. Ziyan olmasın sonra :D. Önceden SuperOnline kullanıyordum ve sorun yaşamıştım. Ondan dolayı aklımda yoktu. Fakat tekrardan 100 Mbps + TV+ paketini düşünebilirim. Teşekkürler.
 

Geri
Yukarı