İnternet sağlayıcısı önerisi

WackZib

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, D-Smart isimli bir internet sağlayıcısı kullanıyorum TV paketi ile ve memnun değilim, tüm ev halkı da memnun değil. Altyapımı TurkNet ile sorguladığımda maximum 50Mbps download, 8Mbps ise upload hızı çıkıyor. Fiyatı çok pahalı olmayan, bana sıkıntı çıkartmayan bir sağlayıcı var mı? Sadece şu 15GB olan oyunları 2-3 saatte indirmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Millenicom'u önerdiler bir de o nasıldır hocam

Ben Millenicom geçtim şu an bilinen İSS 'lerin içinde en ucuzu bu.
Şu an 2. ayındayım 1 kere bile internet kesintisi olmadı.
İlk Faturam 167 TL geldi, ikinciside bu kadar gelecek. 3-4-5. ayda da 307 TL gelecek. Benim genelde telefonumda arama için dakikam olmuyor ama Millenicom 'un Whatasapp desteği var bu benim için iyi bir olay.
Millenicom reklamı yapar gibi oldum .
Netspeed 'i de zamanında biraz övdük hemen bozuldu ama bundan ümitliyim umarım sorun çıkmaz.
He bu arada mail adresi verirseniz davet kodu verip faturanıza indirim sağlayabilirim.

Hocam şimdi Millenicom daha mantıklı geldi ama bir araştırıyorum TurkNet ile bir sorum da var TurkNet'te aynı fiyatı veriyorlar hep doğru mu 400TL gibi bir fiyat oda eğer cidden öyle ise Millenicom daha mantıklı geliyor Millenicom'da cayma bedeli ödeme hizmeti varsa hemen geçeceğim cayma bedeli ödeme servisi var mıdır?

Millenicom'u önerdiler bir de o nasıldır hocam.

Almayın bence sorunlu firma bayağı bir süre kullandım, bir sorun olsa ulaşılacak müşteri hizmeti zor bulursunuz. Netspeed veya TurkNet öneririm.

Millenicom'u önerdiler bir de o nasıldır hocam
Millenicom'u kullanıyordum. Hiç kesinti olmadan bir süre kullandım fakat kesintiler ve zamlar artmaya başlayınca hemen Netspeed'e geçtim.
Bu da en son ödediğim Millenicom faturası :') Aynı hizmeti 5-6 aydır 280TL'ye alıyorum.

Almayın bence sorunlu firma bayağı bir süre kullandım, bir sorun olsa ulaşılacak müşteri hizmeti zor bulursunuz. Netspeed veya TurkNet öneririm.

Hocam TurkNet ile sorumun cevabını verebilir misiniz "TurkNet'te aynı fiyatı veriyorlar hep doğru mu 400TL gibi bir fiyat"

Ben TTNET adsl kullandım baya eskiden, hiçbir sorun çıkarmamıştı.
Sonrasında Superonline adsl kullandım o bazen sorun çıkarıyordu ama kendi ekipleri gelip hallediyordu.
Adsl olarak TTNET iyi Superonline orta.
Sonrasında Netspeed VDSL kullandım. Sorun çıkarmıyordu ama bizim binada internet tesisatı bozulduğu için kablo binanın dış cephesinden geliyordu sürekli kablo hasar görüyordu yağmur yağdığında rüzgar estiğinde internet etkinleniyordu.
Sonrasında binaya Turk Telekom fiber geldi ve ben de fırsat bu fırsat o dış cepheden gelen kablodan kurtuldum. TurkNet fibere geçtim şunları söyleyebilirim; fiyatları sürekli değişiyor, internet her gün belirli saatlerde muhakkak kesiliyordu. Hizmet F/P olarak vasattı.
Ondan sonra Netspeed fiber geçtim. Bu fiyat olarak iyi ve sorunsuzdu fakat çoğu kişi bilir, bir mesaj gönderdiler altyapı iyileştirme çalışması falan olacak diye ne olduysa ondan sonra oldu berbat bir internet hizmetiyle karşı karşıya kaldık bir de zam yaptılar. İnterneti resmen 0,1 mbps hız alıyordum ama müşteri hizmetlerine 1 ay boyunca internet kullanamadım faturamın düzenlenmesini istiyorum dediğimde bana ; internetinizde genel bir kesilme olmadığı için 1 mbps internet bile alsanız faturada düzenleme yapılmıyor dediler.
Ben de biraz araştırdım fiyat ve bilinirlik olarak tek çare Millenicom kalmıştı geçtim hemen şu an 2. ayımızdayız bakalım bir falsosu olacak mı.

Kullandığım internet hizmetleri sıralamam şu şekilde;
TurkNet Fiber = Netspeed Fiber > Superonline adsl > TTNET adsl > Netspeed VDSL > Millenicom Fiber

Evet TurkNet 'te sabit fiyat saçmalığı var altyapısı 100 olandanda 20 olandanda aynı parayı alıp kendi altyapları olan Gigafiber kullanıcılarına ucuz 1000 mbps hizmeti veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…