İnternet servis sağlayıcı önerisi

brocklesnar

Megapat
Daha fazla  
Şu an Türk Telekom 50 Mbps VDSL internet kullanıyorum. İnternet taahhüdüm bitmek üzere. Bulunduğum adreste Türk Telekom altyapısı var.
Türk Telekom yeni tarife fiyatı aylık 520 TL'ye geliyor. Daha düşük ping değerleri için fiyat performans olarak hangi internet servis sağlayıcıları ve tarifelerini önerirsiniz? İkinci olarak modem Türk Telekom'un verdiği TD-W9970 modeli kullanıyorum. Modem değiştirmek ping değerlerini etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Servis sağlayıcılardan sizin orada Telekom üzerinden hizmet verebilecek olan var mı önce onu listelendirmek gerekir. İçlerinden seçebilirsiniz. Bazı firmalar bölgesel hizmet veriyor.

Şu an Türk Telekom 50 Mbps VDSL internet kullanıyorum. İnternet taahhüdüm bitmek üzere. Bulunduğum adreste Türk Telekom altyapısı var.
Türk Telekom yeni tarife fiyatı aylık 520 TL'ye geliyor. Daha düşük ping değerleri için fiyat performans olarak hangi internet servis sağlayıcıları ve tarifelerini önerirsiniz? İkinci olarak modem Türk Telekom'un verdiği TD-W9970 modeli kullanıyorum. Modem değiştirmek ping değerlerini etkiler mi?

Ping önemli derseniz TurkNet öneririm. Bir de modemin de pinge etkisi olur. Sizin modeminiz oldukça eski bir modem, yeni bir VDSL modem alın bence.

Tıkla Gelsin uygulamasını indirin, Burger King'in king ping menüsünü sipariş edin. İlk 6 ay TurkNet'i %50 indirimli kullanın. Bu menü her ilde yok maalesef, siz muhakkak var mı diye bakın bence.

Buradan altyapı sorgulaması yapıp detay sorgulaması kısmını görselini atar mısın?

Buradan altyapı sorgulaması yapıp detay sorgulaması kısmını görselini atar mısın?
Buyrun

Dosya Ekleri

• IMG_20241213_192607.jpg
    IMG_20241213_192607.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 18

Yeni konular

Geri
Yukarı