İnternet sitelerinde iade sorunu oluyor mu?

Satıcıya para genellikle 14 günlük iade süresinden sonra yatar. O yüzden iade onaylandığında para havuzdan size geri döner. Eğer onaylamazsa fakat kronik bir sorunu varsa THH verirsiniz.

Hocam cızırtı geliyor şarkı falan değiştirirken, aşırı rahatsız ediyor bu durum beni. Bazen durduk yere cızırtı yapıyor.
Kanıtlayacak bir videoyu servisle paylaşıp yollayabilirsiniz. İade alacaklardır.
Klavye değil, Airpods.
Kulakiçi kulaklıklar hijyen ürünü olduğundan sorun yok diyip geri göndermemeleri için kanıtlayıcı bir video çekmeniz iyi olur. En kötü THH başvurusunda kullanırsınız videoyu.

Kanıtlayacak bir videoyu servisle paylaşıp yollayabilirsiniz. İade alacaklardır.
Hocam yanlış anlaşılmış sanırım. İade kabul ediyorlar zaten, sadece ürün iadesi için kargoya verdikten sonra para iadesi yaparlarken sıkıntı yaşar mıyım diye soruyorum.

Hocam yanlış anlaşılmış sanırım. İade kabul ediyorlar zaten, sadece ürün iadesi için kargoya verdikten sonra para iadesi yaparlarken sıkıntı yaşar mıyım diye soruyorum.
Kargoya verirken video çekin. Benim demek istediğim elinizde kanıt olursa en azından suçu aldığınız firmaya ya da kargo firmasına atabilirsiniz. Diyelim ki ürünü kargoya verdiniz ama takip kodu çıkmadan ürün kayboldu. Firma dese ki adam ürünü kargoya vermedi. Nasıl kanıtlayacaksın? Öteki türlü ürün ellerine geçince iadeni yaparlar. O işin en basit kısmı.

Bunun cevabını yukarıda yazmıştım.

Satıcıya para genellikle 14 günlük iade süresinden sonra yatar. O yüzden iade onaylandığında para havuzdan size geri döner. Eğer onaylamazsa fakat kronik bir sorunu varsa THH verirsiniz.

Hocam ben bugün iade talebi oluşturdum, kargo kodu verdiler. Gönderdim ürünü, 2-10 gün arasında iade kartınıza geçecektir yazıyordu. İnternetten çok sık alışveriş yapan birisi değilim. Onaylanmış mı oluyor yani talebim şuanda?

Evet. Yani para bankaya aktarılmış. Bankanın sizin kartınıza onu yansıtması 2-10 gün sürebilir diyor. Ancak siz yinede bana ekran fotoğrafı atın. (Belirli yerleri buğulamayı unutmayın.)

Hocam iyice kafam karıştı şimdi , para iadesi yapmamak için iade için gönderdiğimiz ürünü kaybolmuş gibi yapabiliyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…