İnternet sitesi öne çıkmıyor

ridvansalgrcn

Centipat
Daha fazla  
Web sitemi Google Search ile Google eklesem de Google Ads ile reklam da versem istediğim anahtar kelimeler ile asla sitem öne çıkmıyor. Sitem üzerinde istediğim anahtar kelimeleri birkaç sayfada maksimum 1 defa olmak üzere anahtar kelimeleri H1 formatında yaptım ama hala çıkmıyor. Bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Web sitemi Google Search ile Google eklesem de Google Ads ile reklam da versem istediğim anahtar kelimeler ile asla sitem öne çıkmıyor. Sitem üzerinde istediğim anahtar kelimeleri birkaç sayfada maksimum 1 defa olmak üzere anahtar kelimeleri H1 formatında yaptım ama hala çıkmıyor. Bunun sebebi nedir yardımcı olur musunuz?
Hocam site Blog tarzı bir site mi?
Eğer öyle ise 50-60 blog yazın öyle daha kolay üste çıkacaktır.

hayır site üzerinde online koçluk hizmeti vercem ve bir kaç tane ürün satışı yapcam yanı sıra ara sıra blogda yazcam
Öncelikle siteyi tamamen yapmaya ve bitirmeye bak .
Site haritası ve Robots.txt ekle.

tamamdır hocam sitem bitik zaten sanal pos sistemi vs. herşeyi tamamladım bu sorun kaldı attıklarına bi bakim olmaz ise sana yazarım
hocam xml sitemap i yapıp dizine yükleyip google search e ekledim onu ama hala yok gibi eklendiğini nasıl anlarım

Son düzenleme:
tamamdır hocam sitem bitik zaten sanal pos sistemi vs. herşeyi tamamladım bu sorun kaldı attıklarına bi bakim olmaz ise sana yazarım

hocam xml sitemap i yapıp dizine yükleyip google search e ekledim onu ama hala yok gibi eklendiğini nasıl anlarım
Hocam zaman lazım biraz.
Sitenizi özelleştirmeye ve bloglar ile kullanıcı çekmeye çalışın.
Her şey zamanla yerine oturacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı