EZİC AJANI
Decapat
- Makaleler
- 1
Selamlar, bayağıdır kullandığım(en az 5 sene sanırım) bir modemim var. Modeli TD-W9970. iyi kötü idare ediyordu derken 3 gün önce modem sürekli yeniden başlıyordu. Power ışığı yanıyor, sonra da DSL ısığı yanıyordu ve yeniden aynı işlemler oluyordu. Bizde müşteri hizmetlerini aradık ve sorunun modemde olduğunu ve modemin değişmesi gerektiğini söylediler. Bir kasabada oturuyorum, altyapı rezalet derecede o yüzden internetim bayağı bir kötü. Dün de eski modemi taktım. O da AirTies5341 modeli idi, ama onda da ADSL ışığı yanıp sönüyordu ve sorun hiç gitmedi. Bu sabah yeniden aradık, eski modemi takın dediler biz de taktık. Neyse düzeldi dedik 2 saat sorunsuzca çalıştı ama şimdi ise 2-3 dakikada internet gidip gidip geliyor. Hatta şu an buraya sonradan ekleme yapıyorum, bu konuyu yazana kadar 3 kez gitti. Şimdi sizce ne yapmalıyız? Babam Türk Telekom'dan yeni bir modem alacağını söyledi. Ama modem iyi olmazsa diye korkuyorum. Sizce yeni bir modem mi almalıyım, yoksa Türk Telekom'dan yeni bir modem mi istetmeliyim?
Bu arada Temmuz/Ağustos aylarında şehre taşınacağız, ona göre güzel bir model önerirseniz sevinirim.
Bütçeyi pek belirlemedik, ama F/P ve iyi bir model olursa güzel olur. Dediğim gibi, bu sene taşınacağız, altyapısı kuvvetli olur muhtemelen gideceğimiz yerin. Ona göre güzel bir modem olursa sevinirim.
Bu arada Temmuz/Ağustos aylarında şehre taşınacağız, ona göre güzel bir model önerirseniz sevinirim.
Bütçeyi pek belirlemedik, ama F/P ve iyi bir model olursa güzel olur. Dediğim gibi, bu sene taşınacağız, altyapısı kuvvetli olur muhtemelen gideceğimiz yerin. Ona göre güzel bir modem olursa sevinirim.