mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 3.006 Çözümler 14 Yer Midland 28 Eylül 2024 #11 TheCombox dedi: Modeminizin modeli nedir? Genelde altında yazar şu şekilde: Genişletmek için tıkla... İnternete Türktelekom Zyxel yazınca çıkan siyah kare modemlerden benimkisi. Şuanda bakamıyorum modeme.
TheCombox dedi: Modeminizin modeli nedir? Genelde altında yazar şu şekilde: Genişletmek için tıkla... İnternete Türktelekom Zyxel yazınca çıkan siyah kare modemlerden benimkisi. Şuanda bakamıyorum modeme.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.330 Çözümler 2 28 Eylül 2024 #12 mutiant dedi: 100mbps. Altyapı normal fiber değil. Genişletmek için tıkla... Vdsl değil mi?
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 3.006 Çözümler 14 Yer Midland 28 Eylül 2024 #13 Anlamadım? Telefonda kabloyla bağlamıyorum interneti sanırım onu kast ettiniz.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.330 Çözümler 2 28 Eylül 2024 #14 mutiant dedi: Anlamadım? Telefonda kabloyla bağlamıyorum interneti sanırım onu kast ettiniz. Genişletmek için tıkla... Kabloyla ilgili değil internetin ya adsl olur ya vdsl olur ya fiber olur. Telefonda uygulamadan gözükür ne olduğu. Hiç giriş yapmadınız mı?
mutiant dedi: Anlamadım? Telefonda kabloyla bağlamıyorum interneti sanırım onu kast ettiniz. Genişletmek için tıkla... Kabloyla ilgili değil internetin ya adsl olur ya vdsl olur ya fiber olur. Telefonda uygulamadan gözükür ne olduğu. Hiç giriş yapmadınız mı?
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 3.006 Çözümler 14 Yer Midland 28 Eylül 2024 #15 Yusuf dikecin silahı dedi: Kabloyla ilgili değil internetin ya adsl olur ya vdsl olur ya fiber olur. Telefonda uygulamadan gözükür ne olduğu. Hiç giriş yapmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
Yusuf dikecin silahı dedi: Kabloyla ilgili değil internetin ya adsl olur ya vdsl olur ya fiber olur. Telefonda uygulamadan gözükür ne olduğu. Hiç giriş yapmadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.