Selcuk4197
Femtopat
Daha fazla
İnternet sunucularım yurt dışı gözüküyor format attım fakat hala değişen bir şey olmadı sizce normal mi?
İnternet sağlayıcım Millenicom.
Kocaeli'de oturuyorum.
Hocam bu Millenicom çok sıkıntı çıkarıyor diyorlar. Destek ekibiyle iletişime geçtiniz mi?
Ne mümkün İlk başlarda yine bir muhattap buluyordum uğraşsam da ama son bi kaç aydır hiç bir şekilde karşıma birisini çıkartamıyorum sürekli gün içerisinde size dönüş sağlıcaz diyip sallıyorlar yakında zaten aboneliğimi iptal edicem kimseyede tavsiye etmiyorumHocam bu Millenicom çok sıkıntı çıkarıyor diyorlar. Destek ekibiyle iletişime geçtiniz mi?
Ustam öncelikle vakit ayırıdığın için çok teşekkür ederimMillenicom kaynaklı Fast hız testi sunucusu yurt dışı görünüyor. Bu normaldir dert edecek bir durum değil. Cloudflare hız testi yapsanız sunucu İstanbul çıkacaktır.
Bunlardan ziyade Online oyun oynuyorsanız sunucu pingi ve Google, YouTube ve DNS adreslerinin pingi daha önemlidir.
Ne mümkün ilk başlarda yine bir muhatap buluyordum uğraşsam da ama son birkaç aydır hiçbir şekilde karşıma birisini çıkartamıyorum sürekli gün içerisinde size dönüş sağlacağız deyip sallıyorlar yakında zaten aboneliğimi iptal edeceğim kimseyede tavsiye etmiyorum.
Ustam öncelikle vakit ayırıdığın için çok teşekkür ederim.
Eskiden girdiğim bazı sitelere artık giremiyorum internetimde aşırı bir yavaşlama oluyor genel olarak CS2 oynuyorum ve ping 30-40 arası değişiyor oyunlarda ping gibi bir sorun yaratmıyor fakat Microsoft, Outlook gibi başlıca sitelere erişimim çok yavaş DNS olarak otomatik olarak al seçeneğini yapsam da 8.8.8.8 8.8.4.4'ü de kullansam değişen bir şey olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.