İnternet tabanlı televizyon yayını internet hızını etkiler mi?

hawyy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anda Kablonet ve KabloTV kullanıyorum. Taşındığımız için internetimizi ve televizyonumuzu değiştirmek durumundayız çünkü Kablonet ve KabloTV altyapısı yok.

İnternet ve televizyon paketi veya interneti ayrı televizyonu ayrı almayı düşünüyorum. Uydu kurdurmaya imkan olmadığı için de Tivibu, Turkcell TV+ gibi yayınlara yönelmek durumundayım. İnternet hızını etkiler mi? Etkilerse ne kadar etkiler?

Etkiliyor, TV+ kullanıyorum, bazen oyunlardaki ping artıyor bazen de televizyon yayını git gel yaşıyor, ama tabi şöyle düşünün üç cihaz wifi de iki PC lan ile bağlı artı TV+ bağlı, ufak etkilenmeler olması normal.

Özel değilse neden uydu kurduramadığınızı öğrenebilir miyim ? Ben de yakınca yeni eve geçeceğim.

Özel değilse neden uydu kurduramadığınızı öğrenebilir miyim ? Ben de yakınca yeni eve geçeceğim.
Herhangi bir özel nedeni yok. Siteye taşınıyoruz orada da uydu kurdurulmuyor, merkezi uydu sistemi var.

Bende Turkcell Superonline 100 mbps 6+ Tv Plus paketi kullanan superoline kullanıcısı olarak dahil olup bilgi vermek istedim. Defaten yaptığım hız ölçümlerinde tv plus ürününü kullanmazken 95 mbps sabit hız almaktaydım. Fakat hızıma herhangi bir etkisi olmayacağı söylenerek bağlattığımız tv ürününden sonra 82 85 bandında ancak hız alabiliyorum. Her türlü şikayet kaydı oluşturmama rağmen çözülmedi. En son kendim farkettim ki modemi resetlediğim anda birkaç dakika boyunca 95 mbps hız alıyorum daha sonra yine 83 85 bandına düşüyor. En son wifi dfahil tek tek kapatarak acaba cihaz mı ısınıyor diyip deneme yanılma yöntemiyle hareket ettim ve gördüm ki net Şekilde TV PLUS cihazı internet hızını yaklaşık 10 mbps etkiliyor ve düşürüyor. !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…