Çözüldü İnternet Tarayıcısı Üzerinden Oyunu Girerken Aynı Sayfaya Sonsuz Döngü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zzaf

Megapat
Makaleler
1
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Teknolojileri
Arkadaşlar ben internet tarayıcısı üzerinden oynanan grafik ve metin tabanlı oyunlardan Desert Operations'u oynuyorum. Kullanıcı adımı ve şifremi girdikden sonra oyuna başla kutusuna tıklayınca tekrar oyuna başla sayfası geliyor.

Sonra tekrar oyuna başla kutusuna tıklayınca tekrar oyuna başla sayfası geliyor tekrar tekrar oyuna başla sayfası geliyor. Bu döngü sürekli böyle devam ediyor. Bir türlü oyuna giremiyorum. Tarayıcı çerezlerini ve ön belleği sildim gene sonuç elde edemedim. Meselenin izahı için resmi atıyorum.

Ekran Alıntısı.jpg

Oyunu başlata tıklayınca tekrar oyunu başlat sayfasına geliyor sürekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka browser deneyebilir misin ? Adblocker'ı da etkin tutma.

@Recep Baltaş ve @İhtiyarAdam Başka tarayıcıyla denedim başka tarayıcı giriyor fakat ben Firefox dan başka tarayıcı kullanmak istemiyorum. Adblocker i devre dışı bıraktım gene olmadı.

Adblock ve Kaspersky'ı devre dışı bırak. CCleaner ile boş alanı temizle hariç hepsini işaretle 2. sekmede olanların hepsini işaretleyip temizle (tarayıcı kapalı şekilde).
KIS ve adblock kapalı halde tekrar oyunu tekrar dene.

Dediklerinizi yaptım ancak değişen birşey olmadı kardeşim. Kis ve adblock kapattım Tarayıcıyı kapatıp CCleaner ile boş alan hariç herşeyi işaretledim temizledim ??

Farklı bir oyun deneyin browser oyunlarından. Eğer onda da sorun yaparsa başka etkenler ararız.

sanallig.org sitesine de üyeliğim vardı o siteye girdim oyunumu açtım firefox üzerinden açıyor hiçbir sorun yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı