Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #1 Sağ altta internet var gözüküyor ama Opera, Google, Steam, Discord hiçbiri açılmıyor. İnternete reset attım kabloyu çıkardım taktım, yine olmadı. Ayrıca Opera'ya girdiğimde de sekme adında Speed dial yazıyor. Wi-Fi bağlantısı da var. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2023
Sağ altta internet var gözüküyor ama Opera, Google, Steam, Discord hiçbiri açılmıyor. İnternete reset attım kabloyu çıkardım taktım, yine olmadı. Ayrıca Opera'ya girdiğimde de sekme adında Speed dial yazıyor. Wi-Fi bağlantısı da var.
U umutsahinn Zeptopat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #2 Reklam engelleyici kullanıyor musunuz?
Darfind Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 458 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #3 umutsahinn dedi: Reklam engelleyici kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır ve onunla alakası bence yok çün ki Steam de açılmıyor
umutsahinn dedi: Reklam engelleyici kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır ve onunla alakası bence yok çün ki Steam de açılmıyor
U umutsahinn Zeptopat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #4 Darfind dedi: Hayır ve onunla alakası bence yok çün ki Steam de açılmıyor. Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarını kontrol edin.
Darfind dedi: Hayır ve onunla alakası bence yok çün ki Steam de açılmıyor. Genişletmek için tıkla... DNS ayarlarını kontrol edin.