koseg Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Eylül 2022 #11 internet sağlıyıcana guvenlııptal yaz örnek turk telekomda Online işlemler>Ayarlar>Güvenli internet ayarları>Aile korumasını kapat yada kaldır gibi
internet sağlıyıcana guvenlııptal yaz örnek turk telekomda Online işlemler>Ayarlar>Güvenli internet ayarları>Aile korumasını kapat yada kaldır gibi
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 2 Eylül 2022 #12 unworenn dedi: Yazdım? Eki Görüntüle 1504946 Genişletmek için tıkla... Kullandığın bir antivirüs programı var mı?
unworenn dedi: Yazdım? Eki Görüntüle 1504946 Genişletmek için tıkla... Kullandığın bir antivirüs programı var mı?
unworenn Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #13 koseg dedi: İnternet sağlıyıcana guvenlııptal yaz örnek Türk Telekom'da. Online işlemler>ayarlar>güvenli internet ayarları>aile korumasını kapat ya da kaldır gibi. Genişletmek için tıkla... Biliyorum onu deneyeceğim sağ ol. UlughBeg dedi: Modeminizin panel arayüzünü SS atabilir misiniz? Oradan bulalım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak neresini atayım Silinen üye dedi: Kullandığın bir antivirüs programı var mı? Genişletmek için tıkla... yok up Son düzenleme: 2 Eylül 2022
koseg dedi: İnternet sağlıyıcana guvenlııptal yaz örnek Türk Telekom'da. Online işlemler>ayarlar>güvenli internet ayarları>aile korumasını kapat ya da kaldır gibi. Genişletmek için tıkla... Biliyorum onu deneyeceğim sağ ol. UlughBeg dedi: Modeminizin panel arayüzünü SS atabilir misiniz? Oradan bulalım. Genişletmek için tıkla... Tam olarak neresini atayım Silinen üye dedi: Kullandığın bir antivirüs programı var mı? Genişletmek için tıkla... yok up