İnternet yavaşladı

Tyrist

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba arkadaşlar, internet hızım 16Mbps ama 0.3 aldım. Modemi kapat aç yaptım 3'e çıktı sonra modem ara yüzüne girdim bilgisayarımda gönderilen paket sayısı çok yüksek normal mi? Telefonum 1000'lerdeydi paket sayısı. Saldırı mi yapılıyor?

1672079983846.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den indirme yapar mısınız? Speedtest doğru sonuçları vermiyor. Benim de internetim normalde 61 mbps olması gerekiyor. Fakat 58 alıyorum. O kaybı da modeme veriyorum. Fakat Speedtest'e göre 3 4 MBPS internetim varmış. Bazen 10 oluyor.
Steam'den indirme yaptığımda ise 7 MB/s hızda indirme yapıyor. Bu da 56'lık indirmeye tekabül ediyor.

Direk ISS'yi ara çözüm sağlarlar.

Steam'den indirme yapar mısınız? Speedtest doğru sonuçları vermiyor. Benim de internetim normalde 61 mbps olması gerekiyor. Fakat 58 alıyorum. O kaybı da modeme veriyorum. Fakat Speedtest'e göre 3 4 MBPS internetim varmış. Bazen 10 oluyor.
Steam'den indirme yaptığımda ise 7 MB/s hızda indirme yapıyor. Bu da 56'lık indirmeye tekabül ediyor.
suan hem steam hem speedtest ayni sonucu veriyor. 1.5-1.6 indiriyor.

suan hem steam hem speedtest ayni sonucu veriyor. 1.5-1.6 indiriyor.
Benimde paket kaybı vardı ISS'yi aradım bir güncelleme yaptı ve reset attırdı sorun çözüldü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı