Çözüm 1: LAN ile bağlanın olmaz ise Çözüm 2: Modem güncelleyin olmaz ise Çözüm 3: Wifi Mesh kullanın olmaz ise Çözüm 4: Yeni modem alın.LoL oynarken aileden biri internete bağlanınca pingim tavan yapıyor, oyun oynanmaz hale geliyor. Ve işin tuhaf kısmı sadece LoL oynarken oluyor bu olay. Aynı durumu yaşayan ve çözümünü bilenler yardımcı olursa sevinirim.![]()
Ne yaptınız, altı üstü biri bağlanıp interneti meşgul ediyor ne yeni modemiÇözüm 1: LAN ile bağlanın olmaz ise Çözüm 2: Modem güncelleyin olmaz ise Çözüm 3: Wifi Mesh kullanın olmaz ise Çözüm 4: Yeni modem alın.
İlk 2 çözüm zaten yetecektir. Olmazsa bir sorun olmalı 10 kişinin girdiği Wi-Fi'da sıkıntısız oyun oynuyorum.(10 mecaz-ı mürsel)Ne yaptınız, altı üstü biri bağlanıp interneti meşgul ediyor ne yeni modemi![]()
Arkadaşın kullandığı internet paketi olsun, bağlananların ne yaptığı olsun bin türlü varyasyon var, çok olasılık var, umalım da arkadaş sorunun kaynağını bulsunİlk 2 çözüm zaten yetecektir. Olmazsa bir sorun olmalı 10 kişinin girdiği Wi-Fi'da sıkıntısız oyun oynuyorum.(10 mecaz-ı mürsel)
Normalde pingim 30 civarı biri bağlanınca 700 oluyor nası yükmüş bu böyleBu gayet normal bir şeyBağlanan kişi internete yük bindiriyor.
Bağlanan kişi bağlanır bağlanmaz otomatik güncelleme ile bir şeyler indirmeye başlıyor olabilir veya telefonlarındaki senkronizasyon açıksa bir şeyler upload ediyor olabilir.
Edit: Modem arayüzünden QOS kullanabilirsiniz.
Yazdığım sebeplerden biri, gerisi sizin bileceğiniz işNormalde pingim 30 civarı biri bağlanınca 700 oluyor nası yükmüş bu böyle![]()
LAN kablosu ile bağlanıyordum fakat tanımlanamayan ağ diyordu. o sorunuda çözemiyorum olabilecek bütün şeyleri denedim fakat olmuyorÇözüm 1: LAN ile bağlanın olmaz ise Çözüm 2: Modem güncelleyin olmaz ise Çözüm 3: Wifi Mesh kullanın olmaz ise Çözüm 4: Yeni modem alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.