İnternete niye para ödüyoruz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşim, Allah'ın suyunu para veriyoruz. Dua et donumuza kadar almıyorlar hizmet veriyoruz diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar hizmet falan demeyin gozunuzu seveyim. Ingiltere'deyim su anda, eskiden genel olarak vdsl kullaniliyordu, fiber alt yapiya geciliyor su anda bircok bolgede. Bulundugum bolgede 50mbps limitsiz fiber baglanti aylik 5 pound. Ne icin ne odedigimizi bilelim once. Verdigimiz para aldigimiz hizmetin kat be kat fazlasi.

Arkadaslar hizmet falan demeyin gozunuzu seveyim. Ingiltere'deyim su anda, eskiden genel olarak vdsl kullaniliyordu, fiber alt yapiya geciliyor su anda bircok bolgede. Bulundugum bolgede 50mbps limitsiz fiber baglanti aylik 5 pound. Ne icin ne odedigimizi bilelim once. Verdigimiz para aldigimiz hizmetin kat be kat fazlasi.
Aynı hız AKK 150GB fiyatı 80TL

@Silinen üye 16Mbit adı altında 5Mbit 50GB AKK pakete 55 lira ödüyorum.
TurkNet(y) Anladın sen onu. Gerçek 16 Mbit ve 100 GB AKN karşılığında 50 TL. :) Hoş bu ve geçen ayda 200 GB'a kadar indirme yapmama rağmen hızım düşmedi. (y)

Konuya dönüyorum; şahsen ne den ödüyorum diye değil de neden aldıkları kadar vermiyorlar konusunda dertliyim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı