İnternetin gidip gelmesi

Arkantos

Hectopat
Merhaba, yeni bilgisayar topladım ve internette kopma sorunu yaşıyorum. Yaklaşık 1 dakika aralıklarla 2 saniye gidip geliyor. Daha önceki PC'de de bu kadar sıkıntı yaşamasam da yine internet sorunu yaşıyordum. Eski 7, 8 yıllık bir modem var onu takıp denediğimde bu 2 saniyelik gidip gelmeler gidiyor fakat kablosuz bağlanan cihazlara bağlantı güçlü olmasına rağmen arada bir internet gitmiyor. Modem gözükmüyor. Daha önce TTNET'ten yardım istediğimde gelip baktıkların da "şimdilik düzelttik fakat kablonun değişmesi gerektiğini" söylediler. Ben sorunun neden olduğunu nasıl bulabilirim? 2 saniyelik gidip gelmelerde sağ altta nasıl gözüktüğünü fotoğraf olarak koyuyorum.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-04-09 160338.png
    Ek Açıklama 2020-04-09 160338.png
    1,4 KB · Görüntüleme: 56
Denedin mi bilmiyorum. Çok klişe bir çözüm gelebilir fakat denemekte fayda var. İnternet simgesinin üstüne sağ tıklayıp "Sorun Giderme" seçeneğini deneyebilirsin. Eğer sorun düzelmez ise manuel olarak "Aygıt Yöneticisi"ne gidip driver'ında bir sorun olup olmadığına bakmalısın.

Merhaba, yeni bilgisayar topladım ve internette kopma sorunu yaşıyorum. Yaklaşık 1 dakika aralıklarla 2 saniye gidip geliyor. Daha önceki PC'de de bu kadar sıkıntı yaşamasam da yine internet sorunu yaşıyordum. Eski 7, 8 yıllık bir modem var onu takıp denediğimde bu 2 saniyelik gidip gelmeler gidiyor fakat kablosuz bağlanan cihazlara bağlantı güçlü olmasına rağmen arada bir internet gitmiyor. Modem gözükmüyor. Daha önce TTNET'ten yardım istediğimde gelip baktıkların da "şimdilik düzelttik fakat kablonun değişmesi gerektiğini" söylediler. Ben sorunun neden olduğunu nasıl bulabilirim? 2 saniyelik gidip gelmelerde sağ altta nasıl gözüktüğünü fotoğraf olarak koyuyorum.

hocam aynı sorunu bende yaşıyorum sebebini çözdünüz mü?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı