İnternetsiz sürücü nasıl kurulur?

Uygulamalarda internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor diye biliyorum. Tüm sürücüleri içerisinde barındıran bir uygulama olduğunu sanmıyorum.

Üstteki arkadaşa katılıyorum driver kuran programların hepsi bakın çoğu demiyorum hepsi bir yerden patlak veriyor bir USB disk alın ve onun içerisine gerekli sürücüleri yükleyin.

Öyle programlar var evet fakat hatalı kurulum yapabildikleri için uzun zaman önce TP üzerinde tavsiyesini yasakladılar. Son derece haklı sebeplerle yaptılar bunu ve destekliyorum.
Kullanacağınız driverları önceden tespit edip flaşa atabilirsiniz.
Bunlara alternatif olarak format sonrası cihazın USB portları çalışıyorsa USB tethering ile cihaza geçici olarak telefonunuzu kullanarak internet saplayabilirsiniz.

Bir uygulama var aslında da internetsiz kuruyormuydu hatırlamıyorum.
Driver Pack Solution
Hayvan gibi boyutu olan bir versiyonu vardı bunun direkt ne var ne yok toparlamışlardı içine.
Teoride çok güzel de bozuk kurabiliyor.

Laptop eski olduğu için bütün sürücüleri veya önemli sürücülerin hepsi orjinal sitelerde yok veya eksik.Ayni zamanda nasıl kurulması gerekli bilmiyorum.ne yapmam lazim

Öyle programlar var evet fakat hatalı kurulum yapabildikleri için uzun zaman önce TP üzerinde tavsiyesini yasakladılar. Son derece haklı sebeplerle yaptılar bunu ve destekliyorum.
Bunlara alternatif olarak format sonrası cihazın USB portları çalışıyorsa USB tethering ile cihaza geçizi olarak telefonunuzu kullanarak internet saplayabilirsiniz.

Hayvan gibi boyutu olan bir versiyonu vardı bunun direkt ne var ne yok toparlamışlardı içine.
Ben daha hatasına karşılaşmadım ama olabilir hatası sonuçta program.

Bunlara alternatif olarak format sonrası cihazın USB portları çalışıyorsa USB tethering ile cihaza geçici olarak telefonunuzu kullanarak internet saplayabilirsiniz.

30gb lik bir program eskiden onla kurmuştum bir sıkıntı olmamıştı ama indirmem çok uzun sürer :d

Laptop eski olduğu için bütün sürücüleri veya önemli sürücülerin hepsi orjinal sitelerde yok veya eksik.Ayni zamanda nasıl kurulması gerekli bilmiyorum.ne yapmam lazim
Microsoft update databaselerinde bulunuyor çoğu sürücü. Cihazın donanım kimliğiyle bulup yedekleyebilirsiniz.

30gb lik bir program eskiden onla kurmuştum bir sıkıntı olmamıştı ama indirmem çok uzun sürer :d
Haliyle 30GB, biraz uzun sürer :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı