İnternette Gezinmek İçin Kablosuz Klavye Önerisi

Vito Skaletta

Kilopat
Yer
Türkiye
Logitech K400 İncelemesi

Linkte klayvenin incelemesi var fakat çoğunlukta akıllı TV için değinilmiş, ben masaüstü sistemde kullanan kullanıcıların görüşlerini merak ettim.

Algılamama ve kopma sorunları yaşanıyor mu? Bir de böyle kablosuz klayve ile Boot ve BIOS menüsüne girememe gibi durum oluyor mu?

Sadece internette gezinmek için ucuz ve kablosuz klayve arıyorum, farklı önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
K400 Plus modelini Televizyon da kullanıyorum hiç bir kopma sorununa denk gelmedim. Ama cihaz oyuncak gibi duruyor.

PC’de hiç deneyimlemedim ama kopma olacağını pek sanmıyorum.
Online sitelerdeki yorumlarda böyle sorun yaşayanlar olmuş o yüzden kafamı kurcalamıştı. 5 metreden uzak olmadıkça sorun olmaz sanırım.

PS2 kablo bağlantılı olmadığı için PC açılışta USB cihazlarına geçikmeli güç verdiği için BIOS menüsüne girilmiyor diyenler olmuş bazı kullanıcılar ise bu sorunu BIOS bölümünden aktif ederek çözdüğünü yazmış.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı