İnternette latency ping ve kopmalar yaşanıyor

Enesİst

Megapat
Daha fazla  
Oyun oynarken anlık olarak lag giriyor oyundan düşüyor 30-60saniye içinde geri geliyor. Speedtest sonuçlarında (ek dosyalarda mevcut) download latency çok yüksek. Evde iki bilgisayar var bir tanesinde bu sorunu yaşadık çözemedik diğer bilgisayarda olmuyordu ya da denk gelmiyordu. Normal çalışan bilgisayara geçtik ama şimdi onda da oluyor hatta Wi-Fi'ya bağlı telefonlarda, laptop ve tablette de oluyor. Kabloların hepsini değiştirdim, bilgisayarda birçok ayar yaptım, sürücüleri güncelledim ama sonuç aynı hatta daha önce modemde değişti ama çözülmedi. Download ve upload değerleri normal ama donwload latency değeri yüksek.

Uzun zamandır çözemedik yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• d02082a7-8c5e-4b35-a202-a7fe00a8d8c9.jpeg
    d02082a7-8c5e-4b35-a202-a7fe00a8d8c9.jpeg
    213,7 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_5419.jpeg
    IMG_5419.jpeg
    540,7 KB · Görüntüleme: 29
Kablonet’in diğer modeminide kullandım sorun ondada aynıydı değişen bir şey yok

Modem kaynaklı değilse altyapı kaynaklıdır, Kablonet ile görüşün.

Eğer hat VDSL olsaydı yapabileceğin bir şeyler olurdu ama Fiber hakkında pek bilgim yok modem de nadir değişik bir modem olduğundan bilecek birinin çıkma ihtimali az, şu şu ayarları değiştir düzelir diyemeyeceğim maalesef, yardımcı olmayacağım kusura bakma. Modemler sayfasında modemle alakalı konu da açabilirsin.

Bu arada şikayet var sitesi bu modemde sürekli internet kopuyor şikayetleriyle dolu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı