İnternette Satılan Kurslar Kötü Amaçlı Kullanılırsa Ceza Alınır mı?

Thearlk146

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2020
Mesajlar
603
Makaleler
1
Çözümler
2
Merhaba internette yazılım ve hack ile alaka bir sürü eğitim seti var. Bunların içinde cihazlara sızma vs gibi şeyler var bunları içeren bir eğitim seti satıldığında. Bunu alan adamda kredi kartı çalma gibi şeyler yaparsa ve ben bundan eğitim aldım vs. gibi şeyler söylerse bizlik bir sıkıntı olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi kartı çalma gibi saçma bir ders içeriğini kimsenin bulunduracağını sanmıyorum öncelikle. Kredi kartı çalma işlemini uygulayan eğitmende suç işlemiş sayılır zaten. Video da isterse ben eğitim için yapıyorum desin farketmez.
 
Yasal yaptırımdan önce dersi yayınladığınız platform neresi? Mesela YouTube da hack içerikli videolar yasak, herhangi bir şekilde yapılışı göstermeniz video ihlaline yol açar.
 
Yasal yaptırımdan önce dersi yayınladığınız platform neresi? Mesela YouTube'da hack içerikli videolar yasak, herhangi bir şekilde yapılışı göstermeniz video ihlaline yol açar.

Aga başka forumları atmak yasak mı bilmiyorum ama crackturkey diye bir site var orada ücretli veya ücretsiz hack dersleri veriyorlar o yüzden sormuştum.
(Eğer yasaksa söyleyin sileyim site ismini)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı