İnternette satılan Steam keyler nereden temin ediliyor?

egwmen

Picopat
Bazı siteler GTA 5 gibi büyük oyunların keylerini satıyor ve üreticiden aldıklarını söylüyorlar. GTA veya TLOU gibi büyük şirketler tarafından yapılmış oyunların keyleri nasıl alınıyor?

Üreticiler veriyor. Karşılığında da yaptıkları satışlardan komisyon alıyorlar diye biliyorum.

Çalıntı kartlarla.

Çalıntı kart kendini bir süre sonra belli eder. Oyun kütüphanenizden silindiği zaman anlarsınız ki, çalıştı veya benzer bir durum olmuş.
Razer Gold ile oyun satan vardı. Bir sorun oluyor, adamda oyun alanların alayının oyunları siliniyor.

Gelelim nereden temin ediyorlar Resmi satıcıysa , resmi yollardan elde ediyor. Tedarikçi vs.. Hatta Ucuz ucuz ülkeye sokulan Kutulu oyunların Keylerini satıyorlar.

Örnek; Bölge farkı olmadan evvel 60 dolara satılan Rome 2: Total War Türkiyede indirimle Aral tarafından Kutulu 85 TL 'ye satıldı yada Witcher 3 69 TL(Bilkom), Tabii Hindistan / Rusya / Ukrayna gibi ülkelerde de...

Buralardan elde edilenlerin keylerini, Kinguin , Eneba , HRK ,GAMESEAL gibi firmalar satıcılara aracılık ederek keyleri satıyorlar. Bir nevi Trendyol, Hepsiburada gibi

Humble Bundle / Fanatical Bundle / Indie Gala sitelerin bundle paketlerini satın alıp oyunları tek tek satıyorlar.

Çekilişlere katılmak için Bot hesaplarla hücum ediyorlar ve yine Botlarla katılıp, çıkan oyunları satıyorlar.

Sahte youtube ve benzeri hesaplarla Review keyleri elde edip onları satıyorlar. 50.000 aboneli hesaba İnceleme için oyun keyleri geliyor, belki bir oyundan bir kaç key bile geliyor, çekiliş vs.. için, bunları satıyorlar.
Şimdinin büyük kanalları büyüme sürecinde inceleme için Konsol / ekran kartı vs.. ikinci elde okuttularını duymuştum. (Tabii bu sadece duyum.)

Ek: Technopat gibi dürüst güvenilir, kanalları takip etmeye özen gösteriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı